9 Aralık Günlük Burç Yorumu: Hayatınızı değiştirecek kararlar gündeme geliyor!

9+Aral%C4%B1k+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Hayat%C4%B1n%C4%B1z%C4%B1+de%C4%9Fi%C5%9Ftirecek+kararlar+g%C3%BCndeme+geliyor%21;
ABONE OL

9 Aralık Çarşamba günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 9 Aralık Çarşamba günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 9 Aralık Çarşamba günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mart - 20 Nisan)

Sizi siz yapan tutkularınız. Bu sizin kimi zaman zayıf tarafınız olsa da bugünlerde en iyi silahınız. Bugün sözleriniz oldukça etkili ve dudaklarınızdan çıkan kelimeler oldukça güçlü olacaktır. İnançlarınız, felsefeniz ve zekanızla bugün bazı şeyleri rahatlıkla başarabilirsiniz. Eski günlere bir yolculuk yapabilirsiniz. Hatırlamak iyi gelecektir. Boyun ağrılarınıza dikkat, bu sıralar yeniden kendini hatırlatabilir.

BOĞA BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Nisan – 21 Mayıs)

Mutluluk bu günlerde en yakın arkadaşınız. Bu hafta sonu enerjiniz de yüksek. Yeni başlangıçlar için yeni mekanlar tercihleriniz arasında yer alsın. Üstelik iş yerinizdeki bonus da hafta sonunuzu ayrıca renklendirdi. Maddi konularda dikkatsizliğiniz size sorunlar açmasın, keyfinizin kaçmasının lüzumu yok.

İKİZLER BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Mayıs - 23 Haziran)

Ailenizden alacağınız maddi destek ve güvenle yeni bir ev ya da araba alabilirsiniz. Tutulma enerjisi özel yaşamınızda da etkili olacak özellikle geçmişte canınızı çok yakan bir evlilik ya da ilişkinin ağırlığını acısını yüreğinizde yaşıyorsanız! Yapılan ve yaşatılan hiç bir şeyin karşılıksız kalmadığını deneyimleyecek belki de şahitlik edeceksiniz.

YENGEÇ BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Haziran - 23 Temmuz)

Şöyle arkanıza yaslanın ve günün keyfini çıkarın. Özlem dışında hiçbir sorun kalmadı. Çok yoruldunuz ama buna değdi. Şimdi ihmal ettiklerinizin gönlünü alın. Zaten onlar da çoktan bunu bekliyor. Yatırımlarınızdaki risk her an artabilir, gözünüz üzerinde olsun. Köşeye biraz para ayırmakta fayda var.

ASLAN BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (24 Temmuz - 22 Ağustos)

Bugün para konusunda canınız sıkılacak. Gelecek tekliflere asla evet demeyin, daha iyi düşünmeniz için zamana ihtiyacınız var. Hafta sonunu partnerinize ayırın. Ne zamandır birlikte tatil yapmamıştınız şimdi neden olmasın. Dikkatinizi ve enerjinizi toparlamak haftaya zinde başlamanızı sağlayacak. Strese son verdiğinde ağrılarınız da son bulacak.

BAŞAK BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ağustos - 22 Eylül)

Son günlerde dikkatiniz dağıldı ve kimi konularda çok fazla agresifsiniz. Sizi rahatsız eden konuları eleştirmek için ele almak yerine, çözüm odaklı davranın. Sakin ve akılcı bir yaklaşımla, günü iyi yönde gelişmelerle kapatabilirsiniz. Üstelik partneriniz sizi anlayışla ve sabırla bekliyor. Maddi açıdan parlak günler kapıda.

TERAZİ BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Eylül - 22 Ekim)

Sağlığınızı ciddiye almanın zamanı geldi, alarm zilleri çalmak üzere. Çok yoğun çalışıyorsunuz ve bu sağlığınızı olumsuz etkiliyor. Bugün kendinize zaman ayırın. Açık hava iyi gelecektir. Bir süre tatil yapmanız size iyi gelecektir. Partnerinizle yaşadığınız sorunların ana nedeni de bu zaten, zamansızlık. Birlikte iyi bir hafta sonu geçirin.

AKREP BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Ekim - 22 Kasım)

Geçtiğimiz hafta yaşanan parasal bir karışıklık çok canınızı sıktı. Ama hafta bitti ve sorun çözüldü,artık rahat bir uyku çekebilirsiniz. Ayrıca aileniz de sizin için çok kaygılandı. Hafta sonunuzu onlarla birlikte geçirmek size de iyi gelecektir. Eski dostlar size sürprizler hazırladı. Yeni başlangıçlara hazır olun.

YAY BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (23 Kasım - 22 Aralık)

Bugün partneriniz sizin için sürprizler hazırlıyor. Önümüzdeki günler yeni gelişmelere aday. Çevrenize verdiğiniz enerji katlanarak size dönüyor. Ektiğiniz iyilik tohumları artarak size doğru dönmeye başladı. Ancak maddi konularda sıkıntılı günler var, dikkat. Bir süre isteklerinizi ertelemeniz gerekebilir. Ama kaygılanmayın uzun sürmeyecek.

OĞLAK BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (22 Aralık - 20 Ocak)

Hafta sonuna ailenizden gelecek desteklerle başlıyorsunuz. Bugün bir aile üyesinden, sorunlarınıza yardımcı olacak önemli bir haber gelecek. İş yerindeki sorunlar geride kaldı. Şimdi dinlenin ve haftaya yeniden başlayın. Her şey yoluna girecek ve karşınızdakileri etkileyen analitik gücünüz ve süslü söylemleriniz etkili olacaktır. Başkalarına karşı nazik ve cömert tutumunuz, ilişkilerinizin başarılı sonuçlar almasını sağlayabilir.

KOVA BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (21 Ocak - 19 Şubat)

Bugün para konusu sizin canınızı sıkacak tek konu. Gelecek tekliflere asla evet demeyin, daha iyi düşünmeniz için zamana ihtiyacınız var. Hafta sonunu partnerinize ayırın. Ne zamandır birlikte tatil yapmamıştınız şimdi neden olmasın. Dikkatinizi ve enerjinizi toparlamak haftaya zinde başlamanızı sağlayacak. Strese son verdiğinde ağrılarınız da son bulacak.

BALIK BURCU 9 Aralık 2020 Çarşamba GÜNLÜK BURÇ YORUMU (20 Şubat - 21 Mart)

Hafta sonuna başlarken bütün tembelliğiniz üzerinizde. Bugün en kolay işler bile size zor gelebilir. Kaygılanacak bir durum yok çok, onca yükün altından kalktınız biraz dinlenmek sizin de hakkınız. Hem işin iyi tarafı, para konularında sizi destekleyen enerjiler olması. Ama herhangi bir yatırım yapmadan, anlaşma imzalamadan veya bir yere para göndermeden önce, tüm detaylara dikkat etmenizi öneririz.

twitter takip