7 Ocak Perşembe Günlük Burç Yorumu: Kendinizi suçlamayı bırakın!

7+Ocak+Per%C5%9Fembe+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Kendinizi+su%C3%A7lamay%C4%B1+b%C4%B1rak%C4%B1n%21;
ABONE OL

7 Ocak Perşembe günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 7 Ocak günlük burç yorumu...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 7 Ocak Perşembe günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Güne biraz kendinizi yaralama enerjisi hâkim. Yeterince iyi ve yararlı olmadığınızı düşünüp kendinizi suçlamayı seçebilirsiniz. Ama bu düşünce hiç doğru değil. Bir dönem dinlendiğiniz veya ne yapmak istediğinizi düşündüğünüz için, kendinizi yararsız olarak görmemelisiniz. Bahar geldiğinde yerinizde durabilecek misiniz bakalım.

BOĞA BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

7 Ocak’ta uzun müddetli düşünceler, bir müddettir art arda yapılan tasarılar, Boğa burçlarının çok da uzun soluklu olmayan ilişkilerini sonlandırmalarına veya ilişkileri içerisinde yeni düzenlemeler yapmalarına kapı aralayabilir. Zıddı şekilde kaybetme korkusu, kimi yanlışları tekrarlı bir şekilde sürdürmelerine de neden olabilir.

İKİZLER BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

İkizler burcu hanenizdeki meseleleri Cumartesi sorgulayıp, pazar günü çözmeye muvaffak oluyorsunuz. Ne de olsa zekayı temsil ediyorsunuz. Duygusal önceliklerinizi, analitik doğrular ile karıştırmıyorsunuz. Bir hayli insan size kızsa, sizi balanssız veya değişken bulsa da günün nihayetinde sizi takdir ediyor. Siz bildiğiniz gibi yaşamaya devam etmelisiniz.

YENGEÇ BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Tam her şey battı gitti dediğiniz anda, yakın etrafınızdan bir destek geliyor ve hayatınızı bir şekilde yoluna koymaya, dengelemeye muvaffak oluyorsunuz. İnandığınız konularda ısrarcı olmanız sizi biraz yaraladı. Lakin sıhhatinize dikkat edip, hayatın zorluklarına karşı mücadele etmeyi sürdürdüğünüz sürece mükafatını alacaksınız.

ASLAN BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Hobileriniz için harcadığınız tutarlar bütçenizin balansını bozmuş olabilir. Bütçenizin balansı bozulduğunda ruhen de bazı sıkıntılar yaşayabiliyorsunuz. Analiz edeceğinizi siz de biliyorsunuz. O sebeple canınızı sıkmak yerine keyif alarak yaptığınız harcamaların tadını çıkarın.

BAŞAK BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Kuaföre gitmek, masaj yaptırmak, bakım yapmak, alışverişe çıkmak gibi ihtiyaçlar ortaya çıkabilir. Hiç ihtiyaç olmasa da bu gibi aktiviteler bugün size iyi gelecektir. Hayatınızda beklenmedik şekilde sonlanan ilişkiler, ansızın hortlayabilir. Geçmişten gelecek olmaz.

TERAZİ BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Düşüncelerinizdeki karışıklığı toparladığınıza göre, gönlünüzce günü yaşayabilirsiniz. Toparlamadınız mı? O vakit bugün buna vakit ayırabilirsiniz. Aşk hayatınız, tatsız gözüken fakat sonrasında sebebini anlayacağınız sürprizlerle dolu. Kariyerinizle alakalı istediğiniz neticeyi alamamış olabilirsiniz.

AKREP BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

7 Ocak’ta sevdiğiniz birtakım gruplarla organizasyonlar tertip edebilirsiniz. Eşinizin veya sevgilinizin akrabaları ile zaman geçirmek vaziyetinde kalabilirsiniz. Yaşça büyük insanlarla birlikte olmaktan keyif alabileceğiniz bir gün olacaktır. Aşk hayatınızda kendi kendinize yarattığınız senaryolara inandığınız zamanlar oluyor.

YAY BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Yay burcu dağıttığınızı düşündüğünüz imajınızı toplamak isterken daha büyük hatalar yapabilirsiniz. Nasılsanız öyle davranın. Kimsenin doğrusuna yanlışına göre hareket etmek zorunda değilsiniz. Sizler özgür ruhlu insanlarsınız ve sıkıştırılmaya gelemezsiniz. Sizi sıkıştırdıklarında böyle hatalar yapmanızı da göze almalılar.

OĞLAK BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Eşinizin size parasal manada dürüst olmadığı gibi bir düşünceye kapılabilirsiniz. Siz paraya değer veren insanlar değilsiniz. Para sizin için bir araç. Ancak bu aracın bir sır olarak saklanması hoşunuza gitmez. Bir müddet daha gözlem yapmalısınız. Belki ortada iyi bir niyet söz konusudur. Duygularınıza bugün fazla güvenmeyin.

KOVA BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Bir şeyleri düzeltirken daha da mahvettiğinizi düşünebilirsiniz. Aksine toparlayacaksınız. Yalnızca zamana ihtiyacınız var. Burcunuzun yöneticilerinden biri güç kazanıyor. Bu gücü sizinle de paylaşacaktır. Yalnızca ona da biraz zaman tanımalısınız. Kariyer hayatınızdaki değişimler, maddi manada da deşarj olmanıza yardımcı olacaktır.

BALIK BURCU 7 OCAK GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Değerli bir şeyin hayatınızdan çıkmasının boşluğu yeni yeni hissettiriyor olabilir. Özlem duyduğunuz, pişman olduğunuz bazı şeyler var. Hala kafanız bazı noktalarda karışık. Başka konularla ilgilenerek bu karışıklığın üstesinden gelmeye, başka bir imaj çizmeye çalışıyorsunuz. Lakin sizin de kendinizle baş başa kaldığınız zamanlar var.

twitter takip