5 Mart günlük burç yorumları: Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun!

5+Mart+g%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1:+Aleyhinizdeki+s%C3%B6ylentilere+haz%C4%B1rl%C4%B1kl%C4%B1+olun%21;
ABONE OL

5 Mart Cuma günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 5 Mart günlük burç yorumu...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 5 Mart Cuma günlük burç yorumları

5 Mart 2021 Cuma Günü Koç Burcunu Neler Bekliyor?

Tanışacağınız kişilerin çevreleri sizin için önemli olmalı unutmayın. Sosyal statünüzü geliştirecek arkadaşlarla bir arada olurken, sezgisel yeteneklerinizi onlarla birleştireceksiniz. Kendi değerlerinizin farkındasınız.

5 Mart 2021 Cuma Günü Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Entelektüel ve sosyal yapıda olan kişilerden etkileneceksiniz. Akılcı ve felsefi konuşmalar sizin için önemli. Aşka bağlı yolculuklar yapabilirsiniz. Eğlenceli ortamlarda beğeneceğiniz kişilerle birliktelik şansınız mevcut.

5 Mart 2021 Cuma Günü İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Sanatsal ortamlarda aniden doğan aşklar önemli. İş hayatınızda aniden bir aşk kıvılcımı söz konusu. Ev ve ailenizi sevmenize rağmen çalışma yaşamınız çok daha ön planda olacaktır. Bu dönem seçimlerinizi doğru yapmalısınız.

5 Mart 2021 Cuma Günü Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Bu dönem bazı aşklar yarım kalacak. Sevdiğiniz kişiye yüklediğiniz duygusal gereksinme, onu çok fazla etkileyecek. Risk alma konusunda çekimser davranabilirsiniz. Akşam saatlerinde sert çıkışlardan uzak kalmalısınız.

5 Mart 2021 Cuma Günü Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

İstemeseniz de, karşı cinse kayıtsız kalamayacağınız bir dönem. İş konusunda iletişime önem vermek zorunda kalacaksınız. Küçük yazışmalar ve seminerler sayesinde kendinizi göstereceksiniz. Enerjinizin yüksek olduğu bir gün.

5 Mart 2021 Cuma Günü Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Bazılarınız, kardeşleriyle ve yakın bağ içinde olacakları kişilerle ortak çalışma yapacaklar ve karlı çıkacaklardır. Gücünüzü çevresel faktörlerden alacağınız işler içinde olacaksınız. Önemli kararlar arifesindesiniz.

5 Mart 2021 Cuma Günü Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

Kişilerin olaylar karşısında gösterdikleri tavırlar ve değer kavramları sizin için önemli ve bu nedenle iş çevrenizde, kararsız şekilde ortalıkta dolaşan arkadaşlarınızı eleştiriyorsunuz. Aleyhinizdeki söylentilere hazırlıklı olun.

5 Mart 2021 Cuma Günü Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Hissederek gerçekleştirmek istediğiniz düşüncelerinize karşı oluşabilecek hiçbir karşıt düşünce, sizi negatif etkilemeyecek. Arkadaş toplantılarında entelektüel yönünüzle ilgi topluyorsunuz. Her türlü olaya karşı dikkatli olun.

5 Mart 2021 Cuma Günü Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Aşırı alıngan ve ben merkezci olduğunuz bir gün yaşıyorsunuz. Her dediğiniz olsun istiyorsunuz ama olaylar farklı olabilir. Öfkeli davranışlardan uzak kalmalısınız. Partnerinizle aranızdaki mesafeyi korumaya çalışın.

5 Mart 2021 Cuma Günü Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Özgürlüğünüzü, maddi güven ortamlarından alacağınız destekle sağlamlaştıracaksınız. Aynı fikirlere sahip olduğunuz ve size finans desteği sağlayacak kişilerle beraberlik içinde olacaksınız. Bu dönem, alınganlığınız artacak.

5 Mart 2021 Cuma Günü Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Aşk ve duygusal ilişkilerinizde fazla seçici, mükemmeliyetçi olacaksınız. Bugün tenkit edilmekten nefret ettiğiniz bir gerçek. Üstelik ailenizden gelecek olan bu eleştiriler canınızın daha çok sıkılmasına neden olacak.

5 Mart 2021 Cuma Günü Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Önemli bir iş anlaşması yapmak istiyorsanız, işte size güzel bir fırsat doğuyor. Bugün kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Bulunduğunuz konumu farklı platformlara taşımayı amaçlıyorsunuz.

twitter takip