27 Kasım Cuma Günlük Burç Yorumu: Günün bu saatlerine dikkat!

27+Kas%C4%B1m+Cuma+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+G%C3%BCn%C3%BCn+bu+saatlerine+dikkat%21;+
ABONE OL

27 Kasım Cuma günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 27 Kasım Cuma günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, astrolog Ceylin Çelebi'nin 27 Kasım Cuma günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU VE YÜKSELEN KOÇ

27 Kasım tarihinde Ay saat 06.43’te Koç burcundan ayrılıp Boğa burcuna geçiş yapacak. Koçların aşk hayatında ani gerilimlere dikkat etmesi gerekiyor.


BOĞA BURCU VE YÜKSELEN BOĞA

Bugün Ay sabah saatlerinde senin burcuna geçiş yapacak. Gece çalışan biriysen saat 02.45 ile 06.43 arasında yeni bir iş başlatmamaya özen göstermelisin.


İKİZLER BURCU VE YÜKSELEN İKİZLER

Gün boyunca yoğun enerjiler var. Akşam saatlerinde gerginliklere dikkat etmelisin. Bilhassa özel ilişkilerinde konuları çok fazla tırmandırmamaya dikkat etmelisin.


YENGEÇ BURCU VE YÜKSELEN YENGEÇ

Merkür ile Plüton arasındaki etkileşim özel ilişkinde birtakım kıskançlık krizlerine girmene sebep olabilir. Sosyal çevrenden kişilerle görüşmeler yapabilirsin.


ASLAN BURCU VE YÜKSELEN ASLAN

Ay ile Uranüs arasındaki etkileşim ani gelişen birtakım durumların akşam saatlerinde gün yüzüne çıkacağını vurguluyor.


BAŞAK BURCU VE YÜKSELEN BAŞAK

Yurt dışı ile ilgili konularda önemli birtakım kararlar almak isteyebilirsin. Ay Satürn karesinin etkin olacağı gece saatlerinde birtakım sınırlandırmalara maruz kalabilirsin.


TERAZİ BURCU VE YÜKSELEN TERAZİ

Hisseli kazanımlarınla ilgili olarak gerilimler gün içinde ortağın ya da eşinle yaşayabilirsiniz. Ödemelerindeki beklenmedik gelişmeler seni parasal konularda zorlayabilir.


AKREP BURCU VE YÜKSELEN AKREP

İkili ilişkiler ve eşinle ilgili konuların sonuçlanması ya da ani birtakım olayların kendini göstermesi bugün mümkün olabilir. Fazla katı bir tutum sergilememek daha iyi olacaktır.


YAY BURCU VE YÜKSELEN YAY

Sağlığınla ilgili konular bugünlerde öne çıkabilir. Çalışma koşullarında beklenmedik gelişmeler seni biraz zorlayabilir.


OĞLAK BURCU VE YÜKSELEN OĞLAK

Aşk hayatında parasal kazanımlarınla ilgili zorlanmalardan ötürü öngöremediğin bazı durumlar ortaya çıkabilir. Fazla sabit fikirli davranmaman zorlayıcı enerjileri yatıştırmak açısından iyi olacaktır.


KOVA BURCU VE YÜKSELEN KOVA

Hane içerisinde dikkatini yoğunlaştırman gereken durumlar meydana gelebilir. Evinle ilgili konularda öngöremediğin konular bu süreçte neticelenebilir.


BALIK BURCU VE YÜKSELEN BALIKLAR

Bugünlerde yakın çevre ve kardeşlerinle beklenmedik bazı konuşmalar içerisinde olabilirsin. Geçmişteki meselelerden ötürü tartışmalara yaşanabilir.

 

twitter takip