26 Eylül Cumartesi Günlük Burç yorumu: Önemli kararlar alma vakti!

26+Eyl%C3%BCl+Cumartesi+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+yorumu:+%C3%96nemli+kararlar+alma+vakti%21;
ABONE OL

Burçları, hafta sonu hangi sürprizler bekliyor?

İnsanlar hayatlarındaki gelişmeleri öğrenebilmek, iş ve aşk maratonlarının nasıl bir seyre gittiğini ve bundan sonraki beklentilerinin ne yönde olacağını merak ediyor. Burç yorumları hayatta alacağınız kararlara ve atacağınız adımlara ışık olabilir. Bazen aşk olarak size geri dönebilir bazen ise maddi olarak size geri dönüşü olacaktır.

İşte, 26 Eylül 2020 Cumartesi Günlük Burç yorumları:

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ:

Ay 26 Eylül cumartesi sabahı saat 09.08’de Kova burcuna geçiş yapacak. Arkadaşların ile ilgili konular öne çıkıyor olacak. Enerjin günün ikinci yarısında yükseliyor.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA:

26 Eylül Cumartesi günü fedakârlık yapman gereken durumlar söz konusu olabilir. İletişim ile ilgili konular için günün ilk yarısı uygun olmayabilir.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER:

Yurt dışı ile iş yapan bir İkizler burcu isen cumartesi günü önemli haberler alabilirsin. Alacağın haberler ile bir konuda harekete geçmen gerekebilir.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Bugünlerde karşına çıkacak olan kişilerin fazla agresif tutumları seni yorabilir. Ortak paylaşımlarına kafa yoracağın bir gündesin.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN:

Cumartesi günü boyunca birtakım kısıtlanmalara maruz kalabilirsin. Ay saat 09.08'de Kova burcuna geçiş yapacak. İkili ilişkilerin daha öne çıkıyor olacak.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK:

Sabah saatlerinde bir konuda karar vermen gereken durumlar söz konusu olabilir. Gereğinden fazla agresif tutumun sevdiklerinle aranın bozulmasına neden olabilir. Sakin kalmalısın.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ:

Cumartesi günü öğle saatlerinde hayatına disiplin getirmen gereken durumlar söz konusu olabilir. Yakın bir arkadaşından alacağın bir haber seni harekete geçirecektir.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP:

Kendine olan güveninin arttığı ve bir konuda önemli bir karar vermen gereken durumlar öne çıkıyor olacak. İkili ilişkilerinle ilgili görüşmelerin için akşam saatleri daha uygun olacaktır.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY:

Cumartesi günü gergin etkilerin olduğu bir gündesin. Ay saat 09.08’de Kova burcuna geçecek. Kardeşlerin ile ilgili konularda önemli kararlar alman gerekebilir.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK:

26 Eylül Cumartesi günü zihinsel yorgunlukların söz konusu olabilir. Gününü sakin geçirmende fayda var.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA:

Ay cumartesi günü saat 09.08'de senin burcuna geçiyor olacak. Bireysel konular ve fiziksel sağlığın önemli hâle gelebilir. Alacağın haberler ile bir konuda karar vermen gerekebilir.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Ay cumartesi günü burç değiştireceği için dengesiz enerjiler seni sarabilir. İkili ilişkilerinle ilgili görüşmelerin için günün ikinci yarısı çok daha uygun olacaktır.

twitter takip