18 Şubat günlük burç yorumları: Gelecekle ilgili planlarınız artıyor!

18+%C5%9Eubat+g%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1:+Gelecekle+ilgili+planlar%C4%B1n%C4%B1z+art%C4%B1yor%21;
ABONE OL

18 Şubat Perşembe günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 18 Şubat günlük burç yorumu...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 18 Şubat Perşembe günlük burç yorumları:

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Koç Burcunu Neler Bekliyor?

İşinizle ilgili sosyal dayanışmada yanınızda olabilecek özel insanlara ihtiyacınız olacak. Venüs, burcunuzda geri gitmeye başlıyor. Kafanızda birçok değişik fikirle yola çıkabilir ve daha sonra bir çoğundan vazgeçebilirsiniz.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Değişim içinde olduğunuz için, bazı olaylara kendinizi kapatabilirsiniz. İçsel kuruntularınız oldukça yüksek. Yaşam kalitenizi arttırma çabalarınız her zaman istediğiniz gibi olmuyor. Gelecekle ilgili planlarınız artıyor.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Uzun süredir beklediğiniz bazı fırsatların kendiliğinden oluştuğunu görmek sizi oldukça mutlu edecektir. Yanlış anlaşılmalar sonucu kendinizi savunmak zorunda kalabilirsiniz; sorunun temeline inmenizde yarar var.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Aile içi sorunlar her an tetikte. Bu dönem, sabırlı yapınızı daha çok ortaya koymalısınız. Bir takım sorunları sürekli içinizde biriktirmekten sıkıldığınız bir gerçek. Olayların sonucu her zaman sizin için bir problem oluyor.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Yollarla ilgili beklentilerinizde bir duraksama olabilir. Duygularınızı saklama gereği duyacağınız ortamlarda bulunacaksınız. Birlikte çalıştığınız kişilerin fikirleri karşısında bocalamanız mümkün. Cesaretinizi kaybetmeyin.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Maddi sorunların gündemi kapsamasıyla düşünceleriniz allak bullak olabilir. Beklenmeyen harcamalar karşısında sinirlenmeyin. Parayla ilgili konuları erteleyin. Çözüm bekleyen ödemeleriniz için gerekli şartları oluşturun.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

Düşüncelerinizi yeniden şekillendirmekte fayda var. Sakin düşünmeli ve hiçbir şeye kızmamalısınız. Acil durumlar için karşınızdaki kişilere de fazla yüklenmeyin. Değişim içinde olduğunuz için kendinizi kapatabilirsiniz.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Düşünceleriniz yoğunlaşmış durumda. Her şeyin altı yapısı incelemekten yorgun düşebilirsiniz. Birlikte olduğunuz kişinin üzerine gereksiz kıskançlık duygularıyla giderek onu bunaltabilirsiniz. Yaşam felsefeniz sürekli değişiyor.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Hayatınıza yeni insanlar girebilir ve birçok değişik gruptan iş teklifleri alabilirsiniz. Karşınıza çıkan kişilerin akıl ve zekasından da etkileneceksiniz. Çevresel koşullarınızı, arkadaşlarınızla birleştirmek isteyeceksiniz.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Kariyerinizle ilgili sıkıntılı bir dönemdesiniz. Mesleki konularda yapacağınız atılımlar havada kalabilir. Suskun bir havaya girecek ve düşünceleriniz paylaşmak istemeyeceksiniz. Nostaljik duygularınız ortaya çıkacak.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Yurt dışı seyahatleriniz gündeme gelecek. Görüşeceğiniz kişilerin bazılarının düşünce tarzları, sizinle aynı olabilir. Onlara dost olma şansı verebilirsiniz. Takıldığınız konulardan uzaklaşmak yerine sarılmanızda fayda var.

18 Şubat 2021 Perşembe Günü Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Dengenizin bozulmasından yana değilsiniz. Maddi konularda Venüs'ün geri hareketi sizi de etkileyecek. Kendinizi denetleme gereği duyacak ve ciddi aşamalar içinde olacaksınız. Çalışkanlığınız ve disiplininizle göz dolduracaksınız.

twitter takip