18 Nisan günlük burç yorumları: Ani gelişmeler senin için sevindirici oluyor!

18+Nisan+g%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1:+Ani+geli%C5%9Fmeler+senin+i%C3%A7in+sevindirici+oluyor%21;
ABONE OL

18 Nisan Pazar günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 18 Nisan Pazar günlük burç yorumu...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

 

İşte, 18 Nisan Pazar günlük burç yorumları:

18 NİSAN KOÇ BURCU

18 Nisan Pazar günü Ay tüm gün boyunca Yengeç burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde bir konuya içsel anlamda yönelebilirsin.

18 NİSAN BOĞA BURCU 

İkili ilişkilerinde uyumu yakalamak adına hareket edeceğin bir süreçtesin. Sıra dışı haberler alabilirsin.

18 NİSAN İKİZLER BURCU

Sahip olduğun kaynaklarını korumaya yönelik olarak davranıyor olacaksın. Çocuklarınla ilgili masraflar yapmamı gerektirecek durumlar söz konusu olabilir.

18 NİSAN YENGEÇ BURCU

Ay tüm gün senin burcunda ilerliyor olacak. Bilhassa akşam saatlerinde iştahının gereğinden fazla artması söz konusu olabilir.

18 NİSAN ASLAN BURCU 

Arkandan dönen işlere dikkat etmelisin. Merkür ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı ani ve keskin kararlar almana sebep olabilir.

18 NİSAN BAŞAK BURCU 

Pazar günü boyunca yoğun enerjiler var. Sosyal çevrenden insanlar ile görüşmelerinde daha sakin bir tutum içinde kalmalısın.

18 NİSAN TERAZİ BURCU 

Kariyer hayatınla ilgili durumlar kafanı meşgul edecek gözüküyor. Ani gelişmeler senin için sevindirici oluyor.

18 NİSAN AKREP BURCU

Eşinin ailesi ile ilgili konuların öne çıkacak. Sabah saatlerinde tartışmalar yorucu olabilir. Merkür ile Plüton arasındaki kare açı sinirsel açıdan seni zorlayabilir.

18 NİSAN YAY BURCU 

Ay Yengeç burcunda ilerliyorken Venüs ile olan uyumlu açısı sabah saatlerinde ilişkilerinde gayret göstererek ilişkilerini uyumlu hale getirmene yardımcı olacak.

18 NİSAN OĞLAK BURCU 

Bugünlerde sinirsel gerginliklerin yüksek olabilir. Fiziksel enerjini yüksek tutarak sinirsel gerginliklerini düşürebilirsin. Yakın çevrenle ilişkilerin hassaslaşabilir.

18 NİSAN KOVA BURCU 

Çevrende birtakım olayların gereğinden fazla abartılmaya çalışılması seni kızdırabilir. Evinle ilgili konular tüm gün boyunca senin için ön planda olabilir.

18 NİSAN BALIK BURCU 

Bugünlerde manipülatif durumlarla karşılaşabilirsin. Merkür ile Plüton arasındaki zorlayıcı açı ani ve keskin kararlar almana sebep olabilir.

twitter takip