18 Mart günlük burç yorumları: Olayları oyun gibi görüyorsunuz!

18+Mart+g%C3%BCnl%C3%BCk+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1:+Olaylar%C4%B1+oyun+gibi+g%C3%B6r%C3%BCyorsunuz%21;
ABONE OL

18 Mart Perşembe günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 18 Mart günlük burç yorumu...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 18 Mart Perşembe günlük burç yorumları:

18 Mart 2021 Perşembe Günü Koç Burcunu Neler Bekliyor?

Kafanızda binbir çeşit düşünce içinde, sürekli bir değişim içindesiniz. Derin düşünmenin size fazla bir yararı yok. Yaşadığınız zincirleme olaylar yüzünden, aklınızın geçmişinize takıldığı zaman içinizde bir burukluk başlıyor.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Dış görünüşünüze yansımamasına rağmen, duygusal takıntılarınızda oldukça inatçısınız; vazgeçmekten hoşlanmıyorsunuz. Birlikte çalıştığınız kişilere karşı, düşüncelerinizin sabitliğinden geri adım atmayacaksınız.

18 Mart 2021 Perşembe Günü İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Bugün rutin günlerinizden biri olmasına rağmen; Ay'ın konumu, birlikte çalıştığınız arkadaşlarınızın duygusal sorunlarından etkilenebileceğinizi gösteriyor. Bazılarının size karşı gizli kıskançlıkları olabilir.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Karşınıza çıkacak kişilerin gizli duygularına karşı hazırlıklı olun. Bazıları sizin iyi niyetli yaklaşımlarınızı farklı algılayabilir. Katılacağınız toplantılarda karşı cinsin ilgisini çekeceksiniz. Olayları oyun gibi görüyorsunuz.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Ailenizin güvenliği ve şartları her şeyden çok daha önemli. Ailenizin kadınları ile duygu birliği içinde olduğunuz bir gün. Bugün bazı önemli randevuları da düşünerek, gün içinde planlamanızı doğru bir şekilde yapmalısınız.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Duygusallığınız tavan yapabilir. Yaratıcılığınızı kullanabileceğiniz işler yapmalısınız. Sevdiğiniz kişinin farklı düşüncelerine tepki göstermeden önce, empati yeteneğinizi kullanırsanız onun isteklerini keşfedebilirsiniz.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

Maddi kaygılarınızın sizi rahatsız etmesine izin verdiğiniz müddetçe, olumsuzluklardan kurtulamazsınız. Bütün gün kendinizi sıkıyor, gerilim içinde oluyorsunuz. Bu yüzden, olayları akışına bırakın.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Çevrenizdeki kişilerden bazı zamanlar kuşku duymanıza neden yok. Disiplinli yapınız her konuda kendini belli ediyor ve her şeyi gereğinden fazla kafanızda büyütüyorsunuz. İletişim bozukluğu yaşayabilirsiniz.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Yay Burcunu Neler Bekliyor?

İçinizden taşan bir enerji topu olmanıza rağmen, yaratıcılığınız yanlış değerlendiriliyor. Düşüncelerini gizleyerek yaşamak, sizin tarzınız değil fakat yapmanız gereken her şeyi de paylaşmak zorunda değilsiniz.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Konuşmak istemediğiniz bir konuda ağzınızdan hiç kimse laf alamaz. Özellikle derin konular üzerinde, daha da derin düşünmenize neden olacak olayların gündem kazanmasıyla yaşamınız renklenecek.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Partnerinizin duyguları çok önemli olmasına rağmen, çevresel koşullarınızı da gözden geçirmeden edemiyorsunuz. Sevginizi göstermekte cimri davranıyorsunuz. Bunun aksine, ona karşı kıskanç ve izleyicisiniz.

18 Mart 2021 Perşembe Günü Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Dostlarınızla birlikte birçok ortak aktivite içinde olacaksınız. Olumsuzluk duyguları içinde hareket ederseniz, bazı işlerinizin yarım kalmasına neden olursunuz. Bugün Venüs'ten pozitif etkiler alıyorsunuz.

twitter takip