18 Ekim Pazar Günlük Burç Yorumu: Ummadığınız bir yerden para geliyor!

18+Ekim+Pazar+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Ummad%C4%B1%C4%9F%C4%B1n%C4%B1z+bir+yerden+para+geliyor%21;
ABONE OL

18 Ekim Pazar günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 18 Ekim Pazar günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 18 Ekim Pazar günlük burç yorumları:

KOÇ BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Koç Burçları fiziksel olarak güçlü ve sağlamdır. Metabolizmaları gayet kuvvetli ve dirençlidir. Fakat yoğun tempolar ve çeşitli olaylar herkeste olduğu gibi size de etki edebilir. 18 Ekim tarihi de bu günlerden birisi. Bugün bol bol C vitamini almak, sağlıklı beslenmek ve yeteri kadar dinlenmek sonrasında uzun süreli hastalıklardan sizi koruyacaktır. Bugün kendinize ekstra dikkat etmelisiniz.

BOĞA BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Zorlu geçen bir haftanın yorgunluğu ile bugün dinlenmek isteyebilirsiniz. Sizi dışarıdaki bir çok aktivite için rahatsız edecekler, ama unutmamak gerekir dinlenmiş bir vücut ile bir hafta geçirmek ile yorgun bir vücudu bir hafta daha idare etmek arasında büyük bir fark var. Partnerinize veya yakın arkadaşlarınıza sade ve şık bir yemek hazırlayıp evde sakin geçirilen bir gün sizi bütün bir hafta yoğun temponuzda ayakta tutacaktır.

İKİZLER BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

18 Ekim tarihi İkizler burcu için zıt duygular ve çelişkili düşünceler ile geçecek. Hiç beklemediğiniz birinden bir jest, hiç beklemediğinşz birinden ise kötü bir hareket görebilirsiniz. Bugün sizin için ufak bir atraksiyon ile sonlanabilir. Kendinize dikkat etmek ve kişilerarası ilişkilerinizde bir miktar rahatlamak için bugün yalnız kalabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Günlük yaşamın negatiflikleri bugün sizden uzak olacak. Pozitif ve enerjik bir tatil günü sizi bekliyor. Dışarıda arkadaşlarınız ile buluşabilir. Ufak bir etkinlik yapabilir, şık bir yemek yiyebilirsiniz. enerjiniz sizi yarı yolda bırakmayacaktır. Romantik ilişkiniz ve iş hayatınızdan bir miktar uzak kalmak size iyi gelebilir. Sürekli aynı insanları görmek aynı sözleri dinlemek sizi yoruyor.

ASLAN BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Bugün aynaya bakarken dikkat edin, her gün olduğundan bile daha güzel görünüyorsunuz. Cildiniz sanki bugün için özel bir hazırlık içerisinde gibi parlıyor. Bugün dışarı çıkmak ve bu ışıltınızı herkese yaymak isteyebilirsiniz. Ya da evde kalıp kendi güzelliğinize hayran olup kem gözlerden korunabilirsiniz. Neticede sizin güzelliğinizi hakedecek ve hazmedebilecek kaç kişi var ki!

BAŞAK BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Fazlasıyla kendinize odaklandığınız, iç sesinizi dinlediğiniz bir Pazar günü sizleri bekliyor. Uzun süredir bir koşuşturma içerisindesiniz ve bu iç dengeleri oturtma hali size çok iyi gelecektir. Mümkün olduğunca evde, eviniz ile alakalı konularla ilgilenmek ve arzu ettiğiniz değişiklikleri yapma fırsatı bulacaksınız.

TERAZİ BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Bugün çok zorlu bir gün olabilir. Uzun süredir emek verdiğiniz iş hayatınızda veya uzun süreler sürdürmek istediğiniz arkadaşlık ilişkilerinde zorluklar yaşayabilirsiniz. Haya bazen acımasız olup sağlam bir tokat atabiliyor. Hiç haketmediğiniz anda sizi zorlayacak bir sürü engeli nünüze serebiliyor. En önemlisi hiç yılmadan tekrar ayğa kalkmak ve tekrar denemek! Genelde en büyük engellerin ardında pembe panjurlu bir hayat olur.

AKREP BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Geçmişte kalmış ancak unutulmamış, derine gömülmüş duygular bugün tekrar canlanabilir. Romantik yaşamınızı şifalandırırken belki bu eski defterleri hatırlayıp, bir daha açılmamak üzere kapatabilirsiniz. Hareketli ve sık değişen bir Pazar programı sizleri bekliyor. Bazı arakadaşlara dikkat etmek gerekebilir, herkes sizin kadar düşnceli veya iyi olmayabilir.

YAY BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Dün yaptığınız fazla mesai bugün enerjinizin düşük olmasına ve evden çıkmak istememenize sebep olabilir. Fakat siz enerjisi hiç bitmeyen birisiniz. En güzel zamanlarda herkes enerjik olur fakat siz kötü geçen bir günün arkasından bile enerjik olabilirsiniz. Maddi kaygılarınız bir müddet daha devam edebilir. Fakat her gün azalarak gittikçe yerini rahatlığa bırakacak. 

OĞLAK BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Bugünlerde güzel bir tatile çıkmak hissi bir türlü aklınızdan çıkmıyor. Ama malum salgın süreci sizi engelleyip bu imkanlardan yoksun bırakıyor. Bir miktar dikkat ile bugün güzel bir yemeğe çıkmak size iyi gelecektir. Fakat dilerseniz bunu bir mesire alanında aileniz veya arkadaşlarınız ile yapmak size daha iyi gelebilir. Doğa ile başbaşa bir gün sizin için iyi gelecek.

KOVA BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Kova burçları ilişkilerini dengelemekte zorlanıyorlar. Özellikle uzun vadeli partnerlik ilişkilerinde hem bir parlama var, hem de özel olarak bir parlatma gayreti var. İlişkinizi güzelleştirmek, eski ahengini yakalamak istiyor, bunun için uğraş veriyorsunuz. Ancak yine de içinize sinmeyen bir şeyler var.

BALIK BURCU 18 EKİM GÜNLÜK BURÇ YORUMU:

Bugün yapacaklarınız konusunda kararsız hissediyorsunuz. Kimse ile vakit geçirmek istemeyebilirsiniz. Bugün yıllardır hayalini kurduğunuz girişimcilik hevesiniz için güzel bir gün olabilir. Bugünü dikkatli programlanmış bir gelecek planı yapmak ve yapmak istediğiniz işin hiç olmazsa planlarını çıkarmak için güzel bir adım. Gelecek dijital dünya'da bunun farkındasınız yapmak istediğiniz işi gerçeğe dönüştürmek o kadarda zor değil sadece uygun adımları atmak gerekir. Mevcut sorumluluklarınızı bırakmadan günde iki - üç saat ile ilk aşamaları rahatlıkla atlatabilirsiniz.

 
twitter takip