16 Eylül burç yorumları: Saplantılarınızdan vazgeçin!

16+Eyl%C3%BCl+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1:+Saplant%C4%B1lar%C4%B1n%C4%B1zdan+vazge%C3%A7in%21;
ABONE OL

16 Eylül Perşembe günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 16 Eylül Perşembe günlük burç yorumları...

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır.

Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır.

 

İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, 16 Eylül Perşembe günlük burç yorumları:

16 Eylül Perşembe Günü Koç Burcunu Neler Bekliyor?

Değişik alanlarda yaptığınız çalışmaların ilgi görmesi motivasyon gücünüzü arttırırken, düşünce sınırlarınızı daha da genişletiyor. Bugün oldukça hareketlisiniz. Kendinize güveniyor ve gereğinden fazla yoruluyorsunuz.

16 Eylül Perşembe Günü Boğa Burcunu Neler Bekliyor?

Duygusal romantik ve her an gözyaşı dökmeye hazırsınız. Yüksek enerjinizi olumlu kullanmalısınız. Yaratıcı yönleriniz ön planda olacak. Duygusal konularla ilgili karışık düşünceler içindesiniz. Yanlış anlaşılıyorsunuz.

16 Eylül Perşembe Günü İkizler Burcunu Neler Bekliyor?

Enerjinizin düşük olması, yapmanız gereken birçok işi yarım bırakmanıza neden olabilir. Karamsarlığa kapılmanız için hiçbir neden yok. Yetersizlik duygusu içinde olmanız her şeyi olumsuz bir şekilde yorumlamanıza neden oluyor.

16 Eylül Perşembe Günü Yengeç Burcunu Neler Bekliyor?

Değişkenlik göstermek için hiçbir fırsatı kaçırmıyorsunuz. Meraklı yapınızı ön plana çıkarıyorsunuz. Yol fırsatlarını değerlendirmelisiniz. Birlikte olduğunuz kişilerle felsefi konuşmalar yaparak, çevrenizi etkiliyorsunuz.

16 Eylül Perşembe Günü Aslan Burcunu Neler Bekliyor?

Yüksek ideallerinizi yaşama geçirmek için gösterdiğiniz çabanın taşları yavaş yavaş oturuyor. Bugün ince hesaplar ve planlar içindesiniz. Yaşamınızla ilgili vereceğiniz kararların sonuçlarını çok çabuk görmek istiyorsunuz.

16 Eylül Perşembe Günü Başak Burcunu Neler Bekliyor?

Bugün yollarla ilgili bazı gelişmeleri takip etmek isteyebilirsiniz. Araştırmacı yönünüzü güçlendiriyorsunuz. İsteklerinizde önemli artışlar var ve kendinize güveneceğiniz işler yapacak, duygusal coşkular yaşayacaksınız.

16 Eylül Perşembe Günü Terazi Burcunu Neler Bekliyor?

İç potansiyeliniz oldukça yüksek. Bilinçaltınızın pozitif enerji ile yoğunlaşmasından dolayı, geniş bir istek yelpazesi gündeme gelecek. Bugün maddi konularla ilgili duygusal bir güvene ihtiyaç duyuyorsunuz.

16 Eylül Perşembe Günü Akrep Burcunu Neler Bekliyor?

Partnerinizle karşıt düşünceler içinde olmanız, aranızda duygusal sorunların ortaya çıkmasına neden olacak Onun istekleri sizin tarzınıza ters düşebilirsiniz. Olayları abartmaya başladınız. Saplantılarınızdan vazgeçin.

16 Eylül Perşembe Günü Yay Burcunu Neler Bekliyor?

Bugün duygularınız oldukça yoğun ve abartılı gelişiyor. Her zamanki çözüm odaklı yapınız sayesinde, bazı olaylar çok çabuk geçecek ve dinginliğe kavuşacaksınız. İşlerinizin yoğunluğu sinirlerinizi yorgun düşürebilir.

16 Eylül Perşembe Günü Oğlak Burcunu Neler Bekliyor?

Bugün inatçı yapınızı ortaya çıkaracak çalışmalar içinde olacaksınız. Eğer kalbiniz boş ise, çevrenizde ve arkadaş gruplarınızda ilginizi çekecek biri ile tanışabilirsiniz. Duygularınızı sınamalı ve temkinli davranmalısınız.

16 Eylül Perşembe Günü Kova Burcunu Neler Bekliyor?

Bugün entelektüel oluşumlar için uygun bir gün olmasına rağmen, duygusal takıntılarınız yüzünden olayların sınırlarını abartıp genişletebilirsiniz. Evinizde olabilecek değişimlere karşı, huzursuzluk duymanız gerekmiyor.

16 Eylül Perşembe Günü Balık Burcunu Neler Bekliyor?

Arkadaşlarınızla aranızda duygusal bağlarınız güçleniyor. Koruma içgüdünüzün yoğun olacağı bir gündesiniz ve isteklerinizde aşırıya kaçabilirsiniz. Fakat farklı fikirde olan kişilerle aranızda anlamsız problemler oluşabilir.

twitter takip