14 Eylül Pazartesi burç yorumu!

14+Eyl%C3%BCl+Pazartesi+bur%C3%A7+yorumu%21;
ABONE OL

14 Eylül tarihinin burç yorumları okurlar tarafından merak ediliyor... İşte, bu tarihin burçlara etkisi!

KOÇ

Hayatınızda çok farklı algıların oluşmasına neden olacak. İnsanlar ile çok farklı anlarda yer alacak ve farklı iletişimler kuracaksınız. Her şeyin farklı bir şekilde ilerliyor olması artık sizleri de olumsuz etkiliyor. Bu denli durumlardan biraz uzak kalmayı tercih edin.

BOĞA

Hayatınızda birçok sorunu üst üste getirecek. Her ne kadar bazı şeyler artık bir son bulsun diyor olsanız bile bazı anlarda pek de başarılı olamıyorsunuz. İnsanlardan kaçmak istediğiniz anlar olacak ve biraz yalnız kalmayı başarabilirseniz her şey olumlu olarak devam edecek.

İKİZLER

Her anı gün içinde kırgınlıklarıyla göreceksiniz. Çevrenizde inandığınız her ne ya da kim varsa bu gün bir anda sizleri alt üst edecek. İnançların bitmek üzere olduğu bir an artık rahat bir nefes almak için yalnız kalmayı tercih edeceksiniz. Yalnızlık iyi gelecek.

YENGEÇ

Hayatınızda alacağınız ciddi kararların haberlerini getiriyor. Her ne kadar bazı anlarda çevrenizde olan kişiler ile karar vermek isteseniz bile bu ara bireysel olmalısınız. Hayatınızı bu kadar çok etkileyecek şeylerin tek söz sahibinin de yine kendiniz olması gerekir.

ASLAN

Uzaklardan gelen misafirlere işaret eder. Her ne kadar insanlara karşı ön yargılı halleriniz olsa bile bu ara biraz daha dinecek. Haftanı başında biraz sabırlı olmak gereken bir gün. Hem iş hem aşk hem de eğitim hayatının bu kadar karışık olması artık sizleri yorabilir.

BAŞAK

Hayatınızda elde edeceğiniz başarıların haberlerini getiriyor. Son zamanlarda o kadar çok çalıştınız ki artık sizler de hak ettiğiniz değeri göreceksiniz. Bu kadar farklı bir kişilik olmanız elinizi neye atarsanız atın gerçekten de başarılı olarak ayrılmanıza yardımcı oluyor.

TERAZİ

Gitmek istediğiniz yolları ve bir türlü çıkmak için cesaret bulamadığınız anları getiriyor. Aslında daha çok yalnız kalma isteklerinin ön planda yer alması aslında daha iyi bir şekilde hareket eden olmanıza olanak sunacak. Göreceğiniz birçok farklı alan var. Sabırlı olun.

AKREP

Aslında aşk hayatınıza etki edecek. Her şeyin bir anda olumsuzlukları ile üzerinize gelmesi birçok şeyin sorun oluşturmasına neden olacak. Her an üst üste gelecek ve artık ayrılık aşamasına bile gideceksiniz. Ama sakin olursanız her şey kısa sürede düzelecek.

YAY

Gelecek yeni aşkların haberini verecek. Her şey bu kadar üst üste gelirken en azından aşk anlamında güzel anların olması sonunda rahat eden birisi olmanıza fayda edecek. Her an sabır ile ilerlemek merak edilen her anın güzellikleri ile gelmesine olanak sunacak.

OĞLAK

Eğitim anlamında olan belirsizlikler artık netliğe kavuşacak. Bu kadar her şeyi kafanıza takmak zorunda kalmayacak ve aslında farklılıkları ile tutunacaksınız. Her şeyin hayatınızda daha iyi belirmesi için başlangıç niteliğinde olan bu anlar sorunsuz olacak.

KOVA

Güzel bir güne uyanmanıza yardım edecek. Aslında çok farklı bir kişiliksiniz. Olayları büyütmeyi seven bir yapınız var. Bu yüzden her şeyi daha çok abartarak insanlar ile aranızda sorunların oluşmasına neden oluyorsunuz. Daha çok sakin kalarak biraz sabırlı davranmak rahatlatacak. Bu yüzden olumlu şeylere odaklanmayı tercih edin.

BALIK

Hayatınızda oluşan kargaşalara işaret ediyor. Bir anda her şeyin bu kadar olumsuz olarak ilerliyor olması artık sizleri de yordu. İnsanlardan kaçmak ve bazen tek yaşamak istiyorsunuz. Eğer bu ara yapabilirseniz sonunda istediğiniz kadar rahat anlar da gelecek. 

twitter takip