13 Ekim Salı Günlük Burç Yorumu: Gökyüzü uyarıyor! Hangi konularda dikkatli olmalısınız?

13+Ekim+Sal%C4%B1+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+G%C3%B6ky%C3%BCz%C3%BC+uyar%C4%B1yor%21;+Hangi+konularda+dikkatli+olmal%C4%B1s%C4%B1n%C4%B1z?
ABONE OL

13 Ekim Salı günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 13 Ekim Salı günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, astrolog Ceylin Çelebi'nin 13 Ekim Salı günlük burç yorumları:

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ:

13 Ekim Salı günü saat 07.56’da Ay Başak burcuna geçiş yapacak. Çalışma koşulları ve yanında çalışanlar ile ilgili konular önemli hale geliyor.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA:

Aşk hayatında hızlı gelişmeler ardı ardına seni mutlu edebilir. Bu gece alacağın bir teklif seni şaşırtacak. Ay Balzamik fazında ilerlerken elimizdekileri bitirmeye çalışmakta yarar var.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER:

Evinle ilgili konular öne çıkıyor. Salı günü Ay Zodyağın titizliği ve düzeni ile ünlü Başak burcuna geçiyor. Haliyle evde düzenlemeler yapman ve kendini temizliğe vermen mümkün.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Günün ilk yarısında iletişim ile ilgili konular senin için önemli hale geliyor olacak. Bir anlaşma imzalaman gerekiyorsa bunu titizlikle yapmak isteyebilirsiniz.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN:

Parasal konularda önemli gelişmeler var. Bilhassa gece saatlerinde beklenmedik bir para akışı seni hayli mutlu edebilir. Ay Balzamik fazında haliyle yeni işlere girmemek gerektiğini vurguluyor.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK:

Ay salı günü saat 07.56'da senin burcuna geçti. Bireysel ve sağlığınla ilgili konuları daha çok önemseyeceğin iki günlük süreç başlıyor olacak. Beklenmedik gelişmeler gece saatlerinde kafanı fazlaca meşgul ediyor.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ:

Hastane ile ilgili bir konuda önemli bir gelişme yaşanabilir. Karşına çıkacak beklemediğin bir kişi seni bugün akşam saatlerinde mutlu ediyor.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP:

Arkadaşlarınla arandaki bir konuda bugün titizlikle davranman gerekebilir. Ay burç değiştirdiğinden dolayı enerji olarak değişken bir tavır içerisinde olabilirsin.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY:

Ay'ın Başak burcuna geçtiği Salı günü kariyerinle ilgili değişken konular söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde sürpriz gelişmeler seni bekliyor.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK:

Uzak akrabalarından alacağın haberler var. Görüşmek istediğin konular varsa akşam saatleri çok daha uygun olacaktır. Balzamik Ay fazında ilerleyen Ay konuları kendi akışına bırakman gerektiğini vurguluyor.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA:

Ortak paylaşımların ile ilgili bir konuda konuları titizlikle ele alman gerekebilir. Sıra dışı meseleler seni rutininden uzaklaştırabilir.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Ay salı günü burç değiştirdiğinden ötürü değişken enerjiler seni sarabilir. Partnerinle arandaki sorunları halletmen adına akşam saatleri daha uygun olacaktır. 

twitter takip