11 Eylül Cuma burç yorumları...

11+Eyl%C3%BCl+Cuma+bur%C3%A7+yorumlar%C4%B1...
ABONE OL

11 Eylül tarihinin burç yorumları astroloji tutkunları tarafından merak ediliyor...

11 Eylül Cuma Burç Yorumları

Koç

Ateş + Öncü (21 Mart- 20 Nisan)

Bazı ortaklıkları bitirmek isteyebilir ancak ani fikir değişliklerinin getirdiği bocalamayı da yaşayabilirsiniz. Kendinizi karamsarlığa sürüklemeyin.

Boğa

Toprak + Sabit (21 Nisan - 20 Mayıs)

Akşam saatlerinde sosyal yaşantınızda hareketlilik söz konusu. Arkadaşlar ve gruplar içinde yer alarak günün gerginliğinden sıyrılabilirsiniz.

İkizler

Hava + Değişken (21 Mayıs - 21 Haziran)

Sizi uzun süredir huzursuz hissettiren; ortak para veya gayrimenkulle alakalı bir karar vermek ve konuyu kapatmak isteyebilirsiniz.

Yengeç

Su + Öncü (22 Haziran - 22 Temmuz)

Geleceği duygusal bir gözle değerlendirmektesiniz. Belirsiz olan düşüncelerinizi, eşin veya ortağın gerçekçi bakış açısı ve desteği ile şekillendirebilirsiniz.

Aslan

Ateş + Sabit (23 Temmuz - 23 Ağustos)

Kazançlarınızı değerlendirmek için ciddi kararlar arifesinde olduğunuz için günü; planlama yapmaya ayırabilirsiniz. Sağlık sorunlarını önemseyin.

Başak

Toprak + Değişken (24 Ağustos - 23 Eylül)

Maddi kazançlardaki azalma sizi yeni gelir arayışına itebilir. Akşam saatlerinde iş veya size destek olan ekiple bir organizsyon yapabilirsiniz.

Terazi

Hava + Öncü (24 Eylül - 23 Ekim)

Bugün eşin veya ortağın ani fikir değiştirmesi  veya size yeni farkındalık kazandıracak sözleri  ile yüz yüze gelebilirsiniz. Sağlığınıza dikkat edin.

Akrep

Su + Sabit (24 Ekim - 22 Kasım)

Aşk, çocuklar veya şans oyunları ile alakalı hayallerinizi gerçekçi bir göz ile yeniden değerlendirebilirsiniz. Derin ve kapsamlı düşünmek kazandırabilir.

Yay

Ateş + Değişken (23 Kasım - 21 Aralık)

Bugün de maddi kazançlar gündemde olabilir. Eve ait gelişmelerde ailenizin desteğini alabilir veya sizin onlara destek olmanız gerekebilir.

Oğlak

Toprak + Öncü (22 Aralık - 20 Ocak)

Bir önceki güne göre ikili ilişkilerde daha duygusal olabilirsiniz. Yine de ağzınızdan aniden çıkacak sözler ve fikir değişikliklerine dikkat edin...

Kova

Hava + Sabit (21 Ocak - 19 Şubat)

Güne sorumlukların ve maddi konulardaki belirsizliğin getirdiği yükün ağırlığı altında başlayabilirsiniz. Karşınıza çıkan engeller için yeni kararlar alın...

Balık

Su + Değişken (20 Şubat - 20 Mart)

Gruplar ve ekip çalışmaları içinde olarak hayalini kurduğunuz projeleri gerçekleştirmek isteyebilirsiniz. Yaratıcı yönünüzün bu oluşuma katkısı olabilir. 

twitter takip