1 Kasım Pazar Günlük Burç Yorumu: Kasım ayında burçları hangi değişiklikler bekliyor?

1+Kas%C4%B1m+Pazar+G%C3%BCnl%C3%BCk+Bur%C3%A7+Yorumu:+Kas%C4%B1m+ay%C4%B1nda+bur%C3%A7lar%C4%B1+hangi+de%C4%9Fi%C5%9Fiklikler+bekliyor?
ABONE OL

1 Kasım Pazar günü yaşamınızda meydana gelebilecek değişimleri gökyüzünden gelen tüyolardan derledik... İşte, 1 Kasım Pazar günlük burç yorumu!

İnsanlar asırlar boyu yaşamlarında meydana gelebilecek gelişmeleri merak etmişlerdir. Köklü bir geçmişi olan astrolojiye olan merak ve ilgi tarihteki tüm toplumları etkisi altına almıştır. Gelecekte oluşabilecek farklılıklar veya beklenmedik durumlara karşı önceden hazırlı olmak için yıldızlardaki değişimlerden referans alan toplumlar, yıllar boyu bu geleneği bir sonraki kuşaklara da aktarmışlardır. İş, aşk, sağlık, para ve kariyer hayatınıza ilişkin derlediğimiz burç yorumları Medyakoridoru haber sitesinde de yer almaktadır.

İşte, astrrolog Ceylin Çelebi'nin 1 Kasım Pazar günlük burç yorumları:

KOÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN KOÇ:

1 Kasım günü Ay tüm gün Boğa burcunda ilerliyor. Akşam saatlerinde sınırlandırılmalara maruz kalabilirsin.

BOĞA BURÇLARI VE YÜKSELEN BOĞA:

Ay Pazar günü boyunca senin burcunda ilerliyor olacak. Sabah saatlerinde iştahın açık olabilir. Günün büyük bir bölümünde uzak akrabalarından aldığın bir destek seni mutlu edecek.

İKİZLER BURÇLARI VE YÜKSELEN İKİZLER:

Motivasyonun gün boyunca yüksek olabilir. Sabah erken saatlerde yalnız başına kalmak sana iyi gelebilir. Hastanelerle ilgili işlerin varsa yolunda gidebilir.

YENGEÇ BURÇLARI VE YÜKSELEN YENGEÇ:

Sosyal çevrende görüştüğün insanlardan destek alıyorsun. Bununla birlikte eşinle aranızdaki buzların erimesi de moralini yükseltebilir.

ASLAN BURÇLARI VE YÜKSELEN ASLAN:

Toplum önünde gözükmekten hoşlandığın bir gündesin. İşlerinle ilgili istikrar yakalamak istiyor olabilirsin.

BAŞAK BURÇLARI VE YÜKSELEN BAŞAK:

Eşinin ailesi ile arandaki bir tartışma Pazar günü bilhassa akşam saatlerinde can sıkıcı olabilir. Ay Boğa burcunda ilerliyor. Haliyle iştahın açık olabilir.

TERAZİ BURÇLARI VE YÜKSELEN TERAZİ:

Görüştüğün insanların dürüstlüğünden emin olacağın bir gün. Konuları daha stabil hale getirmek isteyebilirsin. İkili ilişkilerinde akşam saatlerinde çekişmeler yaşanabilir.

AKREP BURÇLARI VE YÜKSELEN AKREP:

Ay karşıt burcun Boğa burcunda ilerliyorken ikili ilişkilerine daha çok yöneliyor olacaksın. Dolunay sonrasında gerginliklerimiz olabilir.

YAY BURÇLARI VE YÜKSELEN YAY:

Parasal konularda Pazar günü boyunca seni mutlu edecek güzel destekler var. Sağlığınla ilgili konular hassaslaşabilir. Akşam saatlerinde gerginliklere dikkat etmelisin.

OĞLAK BURÇLARI VE YÜKSELEN OĞLAK:

Aşk hayatına konsantre olacağın bugün akşam sınırlandırılmalara maruz kalabilirsin. Sportif faaliyetler için motivasyonun yüksek. Hobilerine zaman ayırman iyi olacaktır.

KOVA BURÇLARI VE YÜKSELEN KOVA:

Yaşadığın alanla ilgili konularda yeniden değerlendirmeler yapman yerinde olacaktır. Konuları daha stabil hale getirmek isteyebilirsin.

BALIK BURÇLARI VE YÜKSELEN BALIKLAR:

Sabah uyanmakta güçlük çekebilirsin. Günün ikinci yarısında ikili ilişkilerinde tartışmalara dikkat. Gece saatleri meditasyon için uygun olabilir.

 

twitter takip