Yeni karakterini anlattı! Birce Akalay 'Babil' dizisiyle ekranlara dönüyor!

Yeni+karakterini+anlatt%C4%B1%21;+Birce+Akalay+%E2%80%99Babil%E2%80%99+dizisiyle+ekranlara+d%C3%B6n%C3%BCyor%21;
ABONE OL

Yapımını Ay Yapım’ın üstlendiği, yönetmenliğini Uluç Bayraktar’ın yaptığı, hikaye ve senaryosunu Nüket Bıçakçı ve Özlem Yücel’in kaleme aldığı 'Babil' dizisinin kadrosunda yer alan ünlü oyuncu Birce Akalay, 'İlay' karakterine hayat verecek.

Çekici, sofistike ve mesafeli bir kadın olan İlay ile karşısına çıkacak olan Birce Akalay karakterini "Hikayedeki tüm karakterler gibi İlay’ın da para ile büyük bir sınavı olmuş. Ailesi ile alakalı yaşadığı travmalardan dolayı para ile ilişkisi, İrfan ile yaşadığı ayrılıktan  sonra aşka inancı, kariyerinde yaşadığı suistimal yüzünden insanlara güvenini kaybetmiş. Herkes gibi katmanlı acıları ve büyük bir keşke'si var. Tüm bunların üzerine yaşayacağı karşılaşma ona hayatında yapmam dediği şeyleri yaptıracak. Duyguları ve düşünceleri adeta ikiye bölünecek. Kendiyle ve doğrularıyla yeniden çelişecek. İlay oynaması çok keyifli ve her ne yapacaksa benim de merakla beklediğim bir karakter. Dilerim seyirci de keyif alır" diyerek anlattı.

Süleyman ve İrfan arasında cesur bir kadın!

Kalbi ve aklı arasında kalmış bir kadın olan İlay’ın önüne hayat, yeniden ikisinden birini seçmesini gerektiren bir soru koymuştur. İlay, ya eski aşkı ve çocuğunu kurtarma mücadelesi veren İrfan’a yardım etmeyi seçip kalbini dinleyecek ya da Süleyman’ın karanlık imparatorluğunun kraliçesi olacaktır.

twitter takip