Yaz ekranın en çok sevilen dizisi 'Sen Çal Kapımı' mı oldu?

Yaz+ekran%C4%B1n+en+%C3%A7ok+sevilen+dizisi+%E2%80%99Sen+%C3%87al+Kap%C4%B1m%C4%B1%E2%80%99+m%C4%B1+oldu?
ABONE OL

Haziran ayından itibaren izleyici ile buluşmaya başlayan yaz dizileri arasından en çok sevilen ve ipi göğüsleyen yapım hangisi oldu.

Bu sene yaz ekranında 'Sen Çal Kapımı', "Bay Yanlış", 'Çatı Katı Aşk' ve 'Gençliğim Eyvah' dizileri var. 

1 / 13

2020 yaz ekranında 'Gençliğim Eyvah', 'Sen Çal Kapımı', 'Çatı Katı Aşk' ve 'Bay Yanlış' gibi diziler izleyici karşısına çıktı.

2 / 13

Koronavirüs salgını nedeniyle dizi setlerine uzun bir süre ara verilmiş hatta birçok dizi sezonu erken kapatmıştı ancak normalleşme sürecinin başlamasıyla yaz ekranında izleyici ile buluşacak olan diziler de birer birer görücüye çıktı.

3 / 13

Dört dizi arasında izleyici ile ilk buluşan Gençliğim Eyvah dizisi olurken, şu ana kadar en iyi sonuçlar alan yapım ise Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı "Sen Çal Kapımı" oldu.

4 / 13

Bu hafta ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkan Sen Çal Kapımı ilk bölümüne göre daha çok izlendi. Hatta, TV8'in fenomen yarışması Survivor'un bitmesiyle boşalan liderlik koltuğunun da sahibi oldu. Senaryosu klişe olsa da, bu liderliği elde etmesinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in uyumunun payı var gibi görünüyor.

5 / 13

Yaz sezonu bitip kış sezonuna başlayınca ve muhtemelen günü değişince sonuçları ne yönde değişir göreceğiz ama 2020 yazının en sevilen dizisi "Sen Çal Kapımı" olacak gibi görünüyor.

6 / 13

Dizi, geçen Çarşamba akşamı yayınlanan ikinci bölümüyle Total'de; 8,25 reyting, Ab grubunda 7,46 reyting, Abc1 grubunda ise 8,40 reyting alarak birinci oldu.

7 / 13

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan ve geçtiğimiz aylarda tepki çeken açıklamalarıyla gündemden düşmeyen hatta sansasyonlara imza atan Can Yaman ve sempatik oyuncu Özge Gürel'in başrollerinde yer aldığı 'Bay Yanlış' da, Sen Çal Kapımı gibi Fox TV ekranlarında izleyici ile buluşuyor.

8 / 13

Bu akşam dördüncü bölümüyle ekrana gelecek olan dizi, her geçen hafta yükseliyor. Sen Çal Kapımı kadar bir sıçrama henüz yapamamış olsa da, Survivor'un final yapmasının ardından onun da daha iyi sonuçlar alması olası görünüyor. Ancak, Sen Çal Kapımı kadar izleyiciye kendisini sevdirecek gibi de hissettirmiyor. Dizi için sosyal medyada en çok yapılan yorumların başında ise "Can Yaman'ın kaslı vücudu bu sefer işe yaramadı" geliyor.

9 / 13

Bay Yanlış, son yayınlanan bölümüyle, Total'de; 5,45 reyting alarak ikinci, AB grubunda 4,91 reyting alarak birinci, Abc1 grubunda ise 4,80 reytingle ikinci oldu.

10 / 13

Dün akşam ikinci bölümüyle izleyici karşısına çıkan 'Çatı Katı Aşk' da Yeşilçam filmlerini andıran hikayesi ve müzikleriyle dikkat çekiyor. Ayşen karakterinin çok sevilmediği, dizide kurulan partnerliklerin ters olduğu yönünde yorumlar yapılan dizi yine Survivor'un yokluğu ve yaz aylarındaki ekran boşluğundan olduğu tahmin edilen bir nedenle daha iyi sonuçlar aldı.

11 / 13

Dizi, dün akşam yayınlanan ikinci bölümüyle; Total'de 4,34 reyting alarak birinci, AB grubunda 3,76 reyting alarak ikinci, Abc1 grubunda ise 4,14 reyting alarak yine birinci oldu.

12 / 13

Gençliğim Eyvah ise; ortalama ve ortalama altı sonuçlar alarak yaz ekranın çok dikkat çekemeyen yapımları arasında yer alıyor.

13 / 13

Dizi, son yayınlanan bölümüyle, Total'de 3,42 reytingle üçüncü, AB grubunda 2,99 reytingle dördüncü, Abc1 grubunda ise 3,19 reytingle beşinci oldu.

twitter takip