Yayın günü belli oldu! Sen Çal Kapımı dizisi ne zaman başlıyor?

ABONE OL

Fox TV'nin yaz dizisi 'Sen Çal Kapımı' 1 Temmuz Çarşamba akşamı izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

Fox TV'nin başrollerinde Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in rol aldığı yeni dizisi 'Sen Çal Kapımı'nın yayın günü belli oldu.
Yapımcılığını da MF Yapım'ın yaptığı ve yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu dizi 1 Temmuz Çarşamba akşamı yayın hayatına başlıyor.
 
Oyuncu kadrosunda; Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yanı sıra Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Ahmet Somers, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimleri barındıran dizi holding patronu Serkan ve çiçekçi kız Eda'nın aşk hikayesini anlatacak.
 
Dizinin konusu da şöyle:
 
Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda Yıldız (Hande Erçel), yurt dışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, Eda’ya kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa, bursunu geri vermeyi teklif eder.
 
Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda, bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. 
 
twitter takip