TRT'nin yeni absürt komedi dizisi 'Tutunamayanlar' ekran yolculuğuna başladı! İzleyici bu göndermeleri sevdi! İlk bölümüyle ne kadar izlendi?

TRT%E2%80%99nin+yeni+abs%C3%BCrt+komedi+dizisi+%E2%80%99Tutunamayanlar%E2%80%99+ekran+yolculu%C4%9Funa+ba%C5%9Flad%C4%B1%21;+%C4%B0zleyici+bu+g%C3%B6ndermeleri+sevdi%21;+%C4%B0lk+b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BCyle+ne+kadar+izlendi?
ABONE OL
Geçtiğimiz yıllarda ‘7 Numara’ ve ‘Leyla ile Mecnun’ gibi dizileri hayata geçiren TRT 1'in yeni bir absürt komedi dizisi 'Tutunamayanlar' dün akşam ekran yolculuğuna başladı. Yapımcılığını İstanbul Medya Akademisi ve Neden Film’in üstlendiği, senaryosunu Mustafa Karataş ve Osman Nail Doğan’ın kaleme aldığı, yönetmen koltuğunda ise Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu’nun oturduğu dizinin kadrosunda ise; Ece Çeşmioğlu, Doğu Demirkol, Zafer Algöz, Asuman Dabak, Şinasi Yurtsever, Bora Akkaş, Hande Katipoğlu, Barış Yıldız, Yeliz Kuvancı, Bülent Çolak gibi iddialı isimler yer alıyor. Dün akşam ilk bölümüyle ekrana gelen dizi uzun süre de TT (Trend Topic) listesinde yer aldı.  İşsiz gençlere, her mahallede açılan üniversitelere, edebiyata verilmeyen öneme ve sosyal medya fenomenlerine yapılan göndermelerle beğeni toplayan dizi için entrikadan uzak kaliteli bir komedi dizisi yorumları yapıldı. Dizide günlük hayatın sorunlarına yapılan göndermeler ve verilen mesajlar da beğenildi. Dizi ilk bölümüyle de; Total’de 4.80 reyting ile 6., AB’de 7.63 reyting ile 2., ABC1’de 6.56 reytingle 2. olarak iyi sonuçlar elde etti. Ancak yılbaşı arası nedeniyle verilen ara nedeniyle dün hiçbir dizinin yeni bölümü yayınlandı. Boş bir günde ekrana geldiği için oldukça başarılı reyting oranları alan dizinin gelecek haftalardaki oranlarının esas başarısını ortaya koyacağı yönünde de yorumlar yapıldı.
twitter takip