TRT 1 dizisi Tutunamayanlar'ın adı 'Çevrimiçi' oldu!

ABONE OL

Koronavirüs salgını nedeniyle çekim alanlarını evlerine taşıyan ya da kısıtlayan diziler kervanına TRT 1'de yayınlanan 'Tutunamayanlar' da katıldı. Dizi, çekim yapacağı yeni düzenle birlikte adını da güncelledi.

TRT 1’in sevilen absürt komedi dizisi Tutunamayanlar; “Tutunamayanlar Çevrimiçi“ ismiyle 21 Nisan itibariyle ekrana gelecek. Yönetmenin evden, oyuncuların ise setten çalıştığı dizi robot kameralara emanet edildi. 
 
Böyle olunca da kamera arkasına eğlenceli görüntüler yansıdı.
 
Dizinin çekimlerinin yapıldığı iki mekanda sterilizasyon çalışmalarının ardından, teknik ekipler tarafından kablosuz ağ üzerinden yönetilebilen kameralar ve teknik ekipmanlar yerleştirildi.
 
Oyuncuların robot kameralarla baş başa kaldığı sette ortaya komik görüntüler çıktı.
 
Oyuncular sette robot kameralarla yalnız kaldı.
 
Salı akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek bu özel seride, başrol oyuncusu Doğu Demirkol dizinin çekildiği mekâna gelerek, hazırlığını tek başına kendisi yapıyor. Dizinin yönetmenleri Murad Zaloğlu İstanbul ve Osman Nail Doğan ise Yozgat’taki evinden internet üzerinden robot kameralar aracılığıyla çekimleri izleyerek diziyi yönetiyor. Dizinin sevilen karakteri Şair Lütfü’yü canlandıran
Barış Yıldız da, tıpkı Doğu Demirkol gibi dizideki evinde tek başına performans sergiliyor.
 
Oyuncuların setteki yalnızlıkları ortaya eğlenceli görüntüler çıkardı. Yönetmenler ile görüntülü konuşarak çekimlere devam eden oyuncular, yaşadıkları farklı deneyimi ekrana taşıyacak.
 
'Tutunamayanlar Çevrimiçi' 21 Nisan’da TRT 1 ekranlarında olacak. 
twitter takip