Survivor'da kim diskalifiye oldu? Sembol ve ödül oyununu kazanan belli oldu!

Survivor%E2%80%99da+kim+diskalifiye+oldu?+Sembol+ve+%C3%B6d%C3%BCl+oyununu+kazanan+belli+oldu%21;
ABONE OL

tv8'de yayınlanan Survivor yarışmasının son bölümünde ödül oyununu gönüllüler takımı kazandı.

Ödül oyunu öncesinde yarışmacılar ödülün açıklanmasını çok istedi. Acun Ilıcalı, ödülü açıklamadan önceden kahvaltı yapmadığını, ödülün ne olduğunu öğrenince yarışmacılarla birlikte yemek istediğini söyledi. Sonrasında günün ödülünü açıkladı. Buna göre bu akşam ödül oyununu kazanan yarışmacıların her biri dörder parça tavuk baget yiyecek.

AVANTAJ OYUNUNU KİM KAZANDI?

Ödül oyununda seçimi yapacak takımı belirlemek için avantaj oyununa çıktı. Dörder erkek ve kadın yarışmacı parkurda yerlerini aldı. Oyundaki eşleşmeler şöyle oldu;

Erkekler: Batuhan - Poyraz, İsmail - Emin, Sergen - Yunus Emre, Barış - Reşat

Kadınlar: Merve - Aleyna, Melis - Ayşe, Öykü - Hanzade, Bahar - Duygu

Oyunda erkeklerde Ünlüler, Kadınlar Gönüllüler kazanınca final atışlarına geçildi. Ünlülerden İsmail, Gönüllülerden Poyraz atıcı olarak yerlerini aldı. Atışlarda tüm atışları ilk yapan İsmail oldu ve avantajı ünlüler takımına kazandırdı.

Survivor'da ödül ve sembol oyununu kim kazandı? 

Survivor 2021 yeni bölümde oynanan ödül oyunu zor bir parkurda yapıldı. Oyunda büyük bir tekerlek, bir çubuk ile iki yarışmacıyla finale kadar taşınması ve finalde belirlenen atıcı, disklerle masanın üstündeki küpleri devirmeye çalışması gerekiyordu. Bugün oyuna hızlı başlayan Gönüllüler oldu. 5-2 skoru yakalayan Gönüllüler takımı, ödülün tadımını yapma hakkını elde etti. Bu başarısını devam ettiren Gönüllüler skoru 9-3'e kadar taşıdı. Sonrasında aldıkları iki oyun ile Ünlüler takımı biraz olsun umutlandı. Fakat skor 9-5 iken parkura atıcı olarak çıkan Hanzade atışları ile ünlülerin bu umutlarını söndürdü. gönüllüler, ödül oyununu 10-5 skorla kazandı.

PERFORMANS OYUNU ÖDÜLÜ NEYDİ?

Survivor 2021’da ikinci kez oynanan performans oyununda kazanan yarışmacı, üç dilim buğday ekmeği üstü fıstık ezmesi kazandı. Ve bu ödülden seçtiği üç arkadaşının yararlanmasını sağladı.

SURVİVOR’DA İKİNCİ SEMBOLÜ KİM KAZANDI?

Survivor 13. bölümde oynanan performans oyununda ilk olarak Gönüllüler arasında finalist mücadelesi ekrana geldi. Oyunda parkurdaki tüm engelleri aşan yarışmacılar, en sonda üç başarılı basket atışı yapması gerekiyordu. Yarışmacılar arasındaki eşleşmelerde kazanan üst tura çıkarken kaybeden sembol oyununa veda ediyordu. Gönüllülerde Dora sakatlığı nedeniyle oyunda yer almadı. Eşleşmeler sonunda Gönüllüler Poyraz, Ünlülerde Sergen finalist oldu. Finalde Sergen, Poyraz’ı 2-0 yenerek ikinci kez sembolü kazanan yarışmacı oldu.

twitter takip