Survivor All Star'da elenen yarışmacı belli oldu! Ünlü yarışmacı veda etti

Survivor+All+Star%E2%80%99da+elenen+yar%C4%B1%C5%9Fmac%C4%B1+belli+oldu%21;+%C3%BCnl%C3%BC+yar%C4%B1%C5%9Fmac%C4%B1+veda+etti
ABONE OL

Hızlandırılmış elemelerin devam ettiği Survivor'da, birleşme partisi öncesinde son yapılan genel SMS oylaması sonucuna göre, en az oyu alan yarışmacı Survivor'dan elendi. Peki Survivor'dan kim gitti?

1 / 18

Survivor All Star 2022, dün akşam yeni bölümüyle ekranlara geldi. Sevilen yarışma Survivor'da bir eleme heyecanı daha yaşandı. Survivor'da konsey toplandı ve gecenin sonunda bir kişi daha adaya veda etti.

2 / 18

Survivor 2022 son bölümde ünlüler ve gönüllüler takımları zorlu parkurlarda haftanın son dokunulmazlık oyununu kazanmak için yüksek rekabet içerisinde kozlarını paylaştı.

3 / 18

Ünlüler ve gönüllüler takımları denizde, plajda kurulan ve güç gerektiren parkurlarda terinin son damlasına kadar mücadele vererek dokunulmazlık sembolünü alan takım olmak için çaba gösterdi.

4 / 18

Ünlüler ve gönüllüler arasında oynanan oyunda ilk 6 sayıya kadar birbirini kovalayan bir skor durumu hakimdi.

5 / 18

7. oyunda karşılaşan Mert ile Gökhan arasında oynanan mücadelede son anda sayıyı kazanan yarışmacı Mert oldu ve skor 7-6 ünlüler lehine güncellendi.

6 / 18

Hikmet ile Atakan'ın kozlarını paylaştığı oyunda Hikmet kazandı ve birbirini takip eden skor durumu devam ederek 7-7'yle skor yeniden beraberliğe taşındı.

7 / 18

Ardından Bora ile Ogeday takımlardan seçilerek oyunu kazandıracak sayı için parkurdaki yerini aldı.

8 / 18

İkilinin zorlu mücadelesinde erkekler yarışmasında kazanan Ogeday oldu ve dokunulmazlık oyununun ilk etabını gönüllüler takımı kazanmış oldu.

9 / 18

Bu etabın ardından en iyiler yarışında 3-0'lık skorla farklı galibiyet alan ünlüler takımı dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

10 / 18

SURVİVOR DOKUNULMAZLIK SEMBOLÜNÜ KİM ALDI?

Kritik dokunulmazlık oyununda en başarılı performans grafiğini çizen ve hedeflenen sayıya ilk ulaşan takımın en son sayısını kaydeden Merve'ye sunucu Murat Ceylan tarafından haftanın son Survivor dokunulmazlık sembolü takdim edildi.

11 / 18

SURVİVOR ÖDÜLÜ NEDİR?

Survivor 2022 All Star ünlüler - gönüllüler dokunulmazlık mücadelesinde dokunulmazlık oyununu kazanan ünlüler takımı lüks bir villada dinlenme, yemek yeme ve eğlenme ödülünün sahibi oldu.

12 / 18

ÜÇÜNCÜ ELEME ADAYI KİM OLDU?

Gönüllüler takımında eleme adayının belirleneceği oylama gerçekleşti. Evrim Gönüllüler takımın adayı oldu.

13 / 18

Evrim eleme adayı seçilmesi üzerine; ''Dejavu olmuş gibiyim, sanki bu anı daha önce yaşadım. Alışılagelmiş bir durum.'' dedi.

14 / 18

Nagihan ise performans birincisi oldu ve ''Güçlü bir aday koymak istiyorum" diyerek son eleme adayını seçti.

15 / 18

Nagihan'ın seçimiyle son eleme adayı da Atakan oldu.

16 / 18

SURVİVOR ELEME ADAYLARI KİMLER?

1 - MERT ÖCAL 2 - BARIŞ MURAT YAĞCI 3 - EVRİM KEKLİK 4 - ATAKAN ARSLAN 1621

17 / 18

Acun Ilıcalı, SMS sıralaması sonuçlarına göre Survivor'a veda eden ismi açıkladı.

18 / 18

SMS sıralaması sonuçlarına göre Survivor'a veda eden isim MERT oldu.

twitter takip