Survivor All Star'da dokunulmazlığı hangi takım kazandı, sürgün adasına kim gitti?

Survivor+All+Star%E2%80%99da+dokunulmazl%C4%B1%C4%9F%C4%B1+hangi+tak%C4%B1m+kazand%C4%B1,+s%C3%BCrg%C3%BCn+adas%C4%B1na+kim+gitti?
ABONE OL

TV8 ekranlarında yayınlanan 'Survivor All Star' yarışmasında heyecan sürüyor...

Tv8'in reyting rekortmeni yarışma programı Survivor All Star tüm hızıyla sürüyor. Survivor iletişim ödülü için ünlüler ve gönüllüler, her zamankinden daha hırslı parkura çıktı. Zorlu parkuru kazanan dokunulmazlığı almış olacak ve ikinci eleme adayını çıkarmaktan kurtulacak.

Haftanın ilk eleme adayı ünlülerden Mert Öcal olmuştu.

İki takım yarışmacıları da kritik oyunu almak için nefes kesen performans sergiledi.

Salı akşamı ünlüler ve gönüllüler takımı, hem dokunulmaz olmak hem de iletişim ödülünün sahibi olmak için parkurda karşı karşıya geldi. Haftanın iletişim ödülü ise ailelerden gelen fotoğraflı elektronik postalar oldu. Kadınlar mücadelesini kazanan ünlüler takımı oldu. Erkekler yarışını gönüllüler aldı ve oyun en iyilere kaldı. Dokunulmaz olan takım gönüllüler oldu. Oyunu kaybeden ünlüler, peş peşe kaçırdıkları iletişim ödülü sonrası gözyaşlarına boğuldu. Gönüllüler ise karşı takımın bu kadar üzüldüğünü görünce her birine ayrı ayrı destek olmaya gayret ettiler. İlk dokunulmazlığı kaybeden ünlüler Mert'i potaya sokmuştu.

Gizem ve Parviz dokunulmaz oldu.

İkinci eleme adayı en fazla oyla Barış seçildi.

twitter takip