Survivor 2021'de dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor+2021%E2%80%99de+dokunulmazl%C4%B1k+oyununu+kim+kazand%C4%B1?
ABONE OL

23 Ocak 2021 tarihinde yayınlanan Survivor'ın yeni bölümünde dokunulmazlık oyununun kazananı belli oldu.

Mücadelenin, hırsın parkurlara yansıdığı Survivor ödül oyununda heyecan doruktaydı. Peki, dün akşam Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Survivor 2021'de dün akşam oynanan ödül oyununu Ünlüler takımı kazandı. Patates ve yağ ödülünün keyfi doyasıya yaşandı.

Survivor'da ödül ve dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Survivor 2021'de bu hafta eleme adayları kimler?

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Survivor 2021'de 23 Ocak 2021 günü dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında eleme adayı olarak Aleyna seçildi.

SURVİVOR ALEYNA KİMDİR?

Survivor Türkiye 2021 yarışma programı heyecanla beklenirken yarışmacıları da kimler olacak merak edilmişti. Survivor 2021 Gönüllüler yarışmacısı olan Aleyna Kalaycıoğlu "Peşinden gidecek cesaretim vardı gerçekleştirdiğim hayalleri Survivor'la taçlandırmaya gidiyorum" sözleri ile dikkat çekti.

Survivor Aleyna Kalaycıoğlu, 1998 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Yalova’da büyüdüğünü belirten Aleyna Kalaycıoğlu’nun annesi ile babası 10 yaşında iken ayrılmış. Sonrasında Survivor Aleyna, annesiyle ve kardeşiyle İstanbul’a taşınmıştır.

YENİ BÖLÜME KAVGA SAHNELERİ DAMGA VURDU!

Survivor Türkiye'de 3. haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanırken iki takım arasında tam anlamıyla bir sinir harbi yaşandı. Ünlüler takımından Çağrı ve gönüllüler takımından Dora arasında başlayan elektrik diğer yarışmacılara da sıçradı.

Poyraz'ın Çağrı'ya "Abi yok, terbiyesizlik yapana abi yok" sözleri ortamı iyice gerdi.

Ünlüler takımından Survivor Çağrı ile gönüllüler takımından Poyraz arasında başlayan gerilime diğer yarışmacılar da dahil olunca ortalık karıştı. Çağrı Baran'ın "Bağırma lan" demesiyle tam anlamıyla çileden çıktı.

Survivor Çağrı'yı arkadaşları bile zaptedemezken yaşananlar herkesi şoke etti.

Yaşananlar sırasında Acun Medya'nın önemli ismi Esat Yontunç yarışmacılara müdahale etmek zorunda kaldı. Esat Yontunç "Mahallenizde değilsiniz ki ona göre tartışacaksınız" diyerek uyarıda bulundu.

Survivor Poyraz ise ardından arkadaşlarını "Kimsenin üstüne yürümek yok bundan sonra" diyerek uyardı.

 

twitter takip