Survivor 18 Şubat ödül oyununu kim kazandı?

Survivor+18+%C5%9Eubat+%C3%B6d%C3%BCl+oyununu+kim+kazand%C4%B1?
ABONE OL

TV8'in sevilen yarışma programı Survivor 2021'de ödül için nefesler tutuldu.

Hayrettin'in adadan ayrılmasıyla iki takım da büyük üzüntü yaşadı. Eleme gecesinin ardından ilk ödül oyununa çıkan ünlüler ve gönüllüler takımları, çamurlu parkurda büyük zorluk yaşadı. Ardından Anlat Bakalım oyunu ile de yarışmacılar yine ödül için yarıştı. Kıyasıya rekabet sonrası 18 Şubat Survivor ödül oyununu hangi takım kazandı? 

Acun Ilıcalı sunumuyla ekrana gelen heyecan yaratan ödül yarışını iki takım da hiç bu kadar istememişti. Başa baş yarışın kazananı merak ediliyor. Survivor günün ödül oyununu kazanan takım gönüllüler oldu.

Survivor 18 Şubat ödül oyununu kim kazandı Survivor 2021 Anlat Bakalımı hangi takım kazandı
Ödül oyununda ilk beş puanı alan gönüllüler takımı tadım hakkı kazandı. Yarışmayı önde götüren gönüllüler, ünlüler atağı yaşadı.

SURVİVOR 18 ŞUBAT ÖDÜLÜ NEDİR?

Yarışmada çamurlu parkur, yarışmacıları zorladı. Klasik Survivor parkurlarından olan oyunda mücadele hız kesmeden sürdü. Yarışın kazananı ise sandviç ve patates menüsünün sahibi oldu.

Günün Anlat Bakalım oyunun ödülü de heyecanlandırdı. Ünlüler ve gönüllüler takımları 18 Şubat akşamı gerçekleştirilen oyunda pilav üstü tavuk için oynadı.

ANLAT BAKALI OYUNUNU HANGİ TAKIM KAZANDI?

Rekabetin hat safhada olduğu Anlat Bakalım oyunu büyük farkla gönüllüler takımının oldu. Böylelikle pilav üstü tavuk ödülünü de gönüllüler kazandı.

twitter takip