Söz'ün finalinde beklenmeyen gelişme! Hangi karakter diziye dönecek?

S%C3%B6z%E2%80%99%C3%BCn+finalinde+beklenmeyen+geli%C5%9Fme%21;+Hangi+karakter+diziye+d%C3%B6necek?
ABONE OL

Star TV'nin yapımını TIMS&B Productions'un üstlendiği, yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın gerçekleştirdiği askeri dizi Söz'ün final bölüm özel fragmanı görücüye çıktı.  3 sezondur ekranlarda olan 'Söz' dizisi 27 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 84. bölümüyle ekranlara veda edecek.

3 sezondur heyecan ve aksiyon dolu hikayesiyle Pazartesi akşamlarının sevilen bir dizisi olan 'Söz' final öncesi yayınlanan özel fragmanıyla da dikkat çekti.

Yüksek prodüksiyonlu bir asker dizisi olan 'Söz'ün final fragmanında şu ana kadar yayınlanan 83. bölümün en dikkat çekici sahneleri yer aldı. Fragmanda diziden ölerek ayrılan Hafız, Fatma, Bahar, Çolak, Fethi gibi eski karakterler de yer aldı.

İzleyenler dizinin finalinde neler olacağını da merakla bekliyor. İzleyenler, Dragan'ın kendisine enjekte ettiği virüsten kurtulan ve öldü sanıldığı anda hayata dönen Yavuz için sevinseler de final bölümü için endişe de ediyorlar. Final bölümünde Yavuz'un ya da timdeki başka bir karakterin şehit olacağını düşünen izleyenler final bölümünde neler olacağını merakla bekliyor. HANGİ KARAKTER FİNALDE YENİDEN ORTAYA ÇIKACAK? Öte yandan Söz'ün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan duyuruda diziden daha önce ayrılan bir karakterin final bölümünde yeniden ortaya çıkacağı açıklandı. 'Söz finalinde büyük sürpriz. O geri dönüyor' sloganıyla yapılan duyuruda dizide daha önce yer alan ve hikaye gereği ayrılan bir ismin final bölümünde yeniden dizide yer alacağı bilgisi verildi. Açıklamanın tanıtım videosunda; Çolak, Bahar, Büyük Bey, Agah, Dragan, Selim, Derman gibi ölen karakterler yer aldı. İzleyiciler bu karakterin Agah Bey ya da Çolak olabileceğini düşünüyor. Bazı izleyenler ise Dragan'ın telefonla konuştuğu ve terör eylemlerinin başında olarak gösterilen 'Büyük Patron'un 2. sezonun başındaki 'Büyük Bey' karakterine benzediğini ve diziye geri dönen ismin o olabileceğini düşünüyor.
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 

#Söz final bölümünde büyük bir sürpriz sizi bekliyor! Sence kim geri dönüyor? Pazartesi 20.00 ‘de Star’dayız ???? @timsandb @startv

SÖZ (@sozdizi)'in paylaştığı bir gönderi ()

async src="//www.instagram.com/embed.js">

Yönetmenliğini Yağız Alp Akaydın'ın yaptığı, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı ve Tolga Sarıtaş'ın başrolünde yer aldığı 'Söz' final bölümüyle 27 Mayıs Pazartesi akşamı Star TV ekranlarında olacak.

 
twitter takip