Sefirin Kızı zirveye çok yaklaşmıştı! Nejat İşler'li Çukur ve Sefirin Kızı çekişmesi nasıl sonuçlanacak?

Sefirin+K%C4%B1z%C4%B1+zirveye+%C3%A7ok+yakla%C5%9Fm%C4%B1%C5%9Ft%C4%B1%21;+Nejat+%C4%B0%C5%9Fler%E2%80%99li+%C3%87ukur+ve+Sefirin+K%C4%B1z%C4%B1+%C3%A7eki%C5%9Fmesi+nas%C4%B1l+sonu%C3%A7lanacak?
ABONE OL

Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi Çukur'un kadrosuna ünlü oyuncu Nejat İşler dahil oldu.

3 sezondur hem reytinglerde hem de sosyal medyada yankı uyandıran ve imza attığı sosyal sorumluluk projeleriyle ses getiren ‘Çukur’un kadrosuna katılan Nejat İşler sürpriz bir karakteri canlandıracak.

Başarılı oyuncu, güçlü bir ailenin ortanca oğlu Çağatay Erdenet rolüyle hikayeye dahil olacak. Çukur’u yok etmek için harekete geçecek olan Çağatay, Koçovalılarla pek çok kez karşı karşıya gelirken Çukur’da kartların yeniden dağıtılmasına yol açacak.

Çukur’un Nejat İşler'li yeni bölüm tanıtımında önce Efsun’un, sonra da Reşit’in Yamaç Koçovalı’yı aldığı kararlar ve adımları konusunda uyarması dikkatleri çekerken, Çağatay Erdenet’in Yamaç’ın karşısına çıkmasıyla dengeleri nasıl değiştireceği merak konusu oldu. SEFİRİN KIZI VE ÇUKUR ÇEKİŞMESİ NASIL SONUÇLANACAK? Öte yandan; Çukur'un Nejat İşler'i transfer etmesinin ve geçen sezon diziden ayrılan Berkay Ateş'in kadroya dönmesinin reytinglere nasıl yansıyacağı da merak ediliyor. Star TV'nin Engin Akyürek ve Neslihan Atagül'ü buluşturan dizisi Sefirin Kızı aldığı reyting oranlarıyla göz doldurmuş ve 'İlerleyen haftalarda Çukur'u' geçebilir" yorumları yapılmıştı. Çukur'un Nejat İşler hamlesinin aradaki reyting farkını daha da mı açacağı, yoksa Sefirin Kızı'nın zirveye biraz daha mı yaklaşacağı bu akşam belli olacak.
twitter takip