Savaşçı dizisinin ekibi bir kez daha isyan etti: 'Açız ve borç içindeyiz...'

Sava%C5%9F%C3%A7%C4%B1+dizisinin+ekibi+bir+kez+daha+isyan+etti:+%E2%80%99A%C3%A7%C4%B1z+ve+bor%C3%A7+i%C3%A7indeyiz...%E2%80%99
ABONE OL

Limon Film'in asker temalı dizisi 'Savaşçı'nın ekibi ödeme alamadıkları için tepkilerini gösteren bir bildiriyi sosyal medyadan yayınladı.

Fox TV ekranlarında yayınlanan Limon Film imzalı 'Savaşçı' dizisinin set ekibi sosyal medyadan paylaştıkları bir bildiri ile aylardır maaş alamadıklarını iddia etti. 
 
Daha önce de benzer iddialarla gündeme gelen ve hatta çekimleri duran dizinin set çalışanları sosyal medyada yayınladıkları yeni bir bildiri ile haklarını aradıklarını duyurdu.
 
Koronavirüs tedbileri nedeniyle erken sezon finali yapan dizinin çalışanları aç ve borç içinde olduklarını belirterek kendilerine verilen ödeme sözlerinin tutulmadığını ifade ettiler. 
 
Savaşçı dizisinde Berk Oktay, Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu, Gaye Turgut Evin, Müjde Uzman, Yeliz Akkaya ve Nazan Diper gibi oyuncular yer alıyor. 
 
Sosyal medyadan seslerinin duyulması için  #SavasciEkipHakkiniAriyor etiketi ile tepkilerini dile getiren çalışanlar şu ifadelere yer verdi:
 
Savaşçı ekibi hakkını arıyor...Bu bildiri kar kış demeden ailelerinden ve sevdiklerinden uzakta çalışan set işçilerinin hak arama bildirisidir. Bizler dizilerde seyrettiğiniz kahramanların saçını makyajını yapan kostümlerini tasarlayan repliklerini hatırlatan en iyi açıyı yakalmaya çalışan yaptığı işi layıkıyla yapan emekçileriz.
 
Lütfen sesimize ses olun. Yaptığımız işin hakkını verdik, hakkımızı istiyoruz. Bu zor günlerde emekçileri parasız bırakıp hiçbir ödeme sözünü yerine getirmemiştir.
 
Açız ve borç içindeyiz. Bu ayıp bizim değil.
 
Bizi görüp duyan herkesten paylaşım yapıp farkındalık yaratmasını rica ediyoruz....
 
 
 
twitter takip