Sana Söz dizisinden ilk fragman geldi!

ABONE OL

Star’da yayınlanacak olan yeni dizi ‘Sana Söz’ün nefes kesen ilk tanıtımı yayınlandı.

1 / 3

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nehir Erdoğan’ın yer aldığı dizide; herkese, her şeye rağmen inandıkları uğruna yolundan şaşmayan, Elif’le O¨mer’in hikayesi seyirci ile buluşacak.

2 / 3

Yapımını O3 Medya’nın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez üstlenirken senaryosunu ise Ali Erkan Ersezer ve Sertaç Sayın’ın kaleme alıyor.

3 / 3

ELİF’LE ÖMER’İN HİKAYESİ

Bir du¨zen var yıllardır su¨re gelen. Adaletsiz, acımazsız, pespaye bir du¨zen... Bu du¨zende roller bic¸ilmis¸tir hepimize... Birileri o¨ldu¨ru¨lu¨r, kaybolur, katledilir ve hayatları ziyan olur. Kimi bu du¨zenin parc¸ası olmayı sec¸er, uzaktan izler sadece olan biteni... Ama bazısı da vardır ki bas¸ kaldırır. Savas¸mayı, mu¨cadele etmeyi sec¸er. Yitip giden bu hayatlar ic¸inyu¨regˆini koyar ortaya... Susmaz, ezberleri bozar, boyun egˆmez! Adalet ic¸in bas¸ kaldıranların, boyun egˆmeyenlerin hikayesidir bu... Herkese, her s¸eye ragˆmen inandıklarıugˆruna yolundan s¸as¸mayan, Elif’le O¨mer’in hikayesi... I·ki yaralı as¸ıgˆın kaderi, birlik olup mu¨cadele etmektir. Onlara bu hayatta bic¸ilmis¸ rol; savas¸maktır.

twitter takip