Sadakatsiz mimar Volkan kimdir? Sadakatsiz Caner Cindoruk kaç yaşında, rol aldığı diziler?

Sadakatsiz+mimar+Volkan+kimdir?+Sadakatsiz+Caner+Cindoruk+ka%C3%A7+ya%C5%9F%C4%B1nda,+rol+ald%C4%B1%C4%9F%C4%B1+diziler?
ABONE OL

Sadakatsiz mimar Volkan Arslan kim? Caner Cindoruk kimdir? Sadakatsiz dizisinde mimar Volkan Arslan karakterini canlandıran Caner Cindoruk’un hayatı merak konusu oldu. Caner Cindoruk kaç yaşında, nereli? Evli mi? İşte, Caner Cindoruk oynadığı diziler…

Sadakatsiz dizisinde mimar Volkan Arslan’ı canlandıran Caner Cindoruk’un hayatı araştırılmaya başlandı. Kırklı yaşlarda Malatya’da doğan ve ailesi ile beraber Tekirdağ’a göç etmek zorunda kalan Volkan Arslan, seneler öncesinde babasını kaybetmiş ve annesi ile beraber tek başına kalmıştır.

İstanbul'un en iyi üniversitelerinden birinde, mimarlık bölümünde ailesinin çabaları ile okuyan Volkan, Asya’nın hamile kaldığını öğrenince, O’na evlenme teklifinde bulunmuş ve hayatı baştan sona değişmiştir.

CANER CİNDORUK KİMDİR?

17 Nisan 1980 tarihinde Adana’da dünyaya gelen Caner Cindoruk, ortaokulda, lisede, üniversite yıllarında sergilenen oyunlarında kendine hep bir sahne bulmaktan geri kalmadı. Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun olan Cindoruk, 2006 yılında dört çocukluk arkadaşıyla İstanbul’a geldi.

Beynelmilel filmi ile birlikte sinema kariyerine başlayarak Özgü Namal ile oynadı. Yaprak Dökümü'nde canlandırdığı Doktor Nazmi karakteri büyük ilgi gördü. 2009 yazında başlayan ve Orhan Kemal'in aynı adı taşıyan unutulmaz eserinden uyarlanan Hanımın Çiftliği adlı dizide Kemal rolünü canlandırdı.

2013 yılında Uğur Yücel, Gökçe Bahadır gibi ünlü isimlerle Aramızda Kalsın adlı dizide başrol oynadı. Cindoruk, yine 2016 yılında Gizem Karaca ile başrolleri paylaştığı İstanbul Sokakları adlı dizide yer aldı.

twitter takip