Oktay Kaynarca açıkladı! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın yeni bölümü ne zaman?

Oktay+Kaynarca+a%C3%A7%C4%B1klad%C4%B1%21;+E%C5%9Fk%C4%B1ya+D%C3%BCnyaya+H%C3%BCk%C3%BCmdar+Olmaz%E2%80%99%C4%B1n+yeni+b%C3%B6l%C3%BCm%C3%BC+ne+zaman?
ABONE OL
Ocak ayında kanalların reklamverenler yaptığı yeniyıl anlaşmaları nedeniyle yayına 2 hafta ara veren diziler bu hafta başından itibaren ekrana döndü. atv ekranlarında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ise dün akşam yayınlanan Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle yayınlanmadı. Dizide Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran başrol oyuncusu Oktay Kaynarca da, izleyicilerden gelen tepkiler nedeniyle bir açıklama yaptı. Dizinin yeni bölümünün 28 Ocak Salı akşamı ekrana geleceğini belirten Oktay Kaynarca, gelen tepkileri de verilen 4 haftalık aranın oyuncuların takdirinde olmadığını ve televizyonların yayın politikası ile ilgili olduğu şeklinde açıkladı.
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ın yeni bölümlerinin yayınlanmamasıyla ilgili, özleyip severek bekleyen ve haklı olarak serzenişte bulunan seyircilerimize ve sorularına cevaben; BİLİYORUZ MERAK VE SEVGİYLE HAFTALARDIR BEKLEDİĞİNİZ EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ’A DÖRT HAFTA ARA VERİLDİ AMA BUNUN SEBEBİ BİZİM TATİL YAPMAMIZ, TATİL YAPMAK İSTEMEMİZ VS DEĞİL, BİZİM YANİ OYUNCULARININ İNSİYATİFİNDE GERÇEKLEŞEN BİR SÜREÇ DEĞİL, TAMAMEN SEZON ORTASINDA TELEVİZYONLARIN YAYIN POLİTİKALARIYLA İLGİLİ BİR SÜREÇTİR..YENİ BÖLÜM YAYIN TARİHİ OLAN 28 OCAK 2020 DE HER ZAMANKİ GİBİ ÇOK GÜZEL BİR BÖLÜMLE EKRANLARINIZDA OLACAK, ÇOK GÜZEL BİR SEZONU DAHA BERABER PAYLAŞACAĞIZ.. BİZ DE ÖZLEDİK, GÖRÜŞMEK ÜZERE..??

oktaykaynarca (@oktaykaynarca)'in paylaştığı bir gönderi ()

async src="//www.instagram.com/embed.js"> atv'nin bir diğer dizisi 'Kuruluş Osman' da bu akşam yayınlanacak ÇaykurRizespor-Galatasaray Ziraat Türkiye Kupası maçı nedeniyle ekrana gelmeyecek. Başrolünde Burak Özçivit'in yer aldığı dizinin yeni bölümü 22 Ocak Çarşamba akşamı yayınlanacak.
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 

"Bu kavga haça çarpan hilalin kavgasıdır!" #KuruluşOsman yeni bölümüyle 22 Ocak Çarşamba 20.00'de #atv'de! @atvturkiye @m.mehmetbozdag @bozdagfilm

Kuruluş Osman (@kurulusosman)'in paylaştığı bir gönderi ()

async src="//www.instagram.com/embed.js">
twitter takip