Neslihan Atagül'ün yeni projesi 'Gecenin Ucunda' oldu!

Neslihan+Atag%C3%BCl%E2%80%99%C3%BCn+yeni+projesi+%E2%80%99Gecenin+Ucunda%E2%80%99+oldu%21;
ABONE OL

Neslihan Atagül, Star TV’nin yeni sezon için hazırladığı iddialı yapımlarından 'Gecenin Ucunda' ile anlaştı. Azerbaycan'dan Fas'a, Belçika'dan Arnavutluk'a kadar sosyal medyada trendlere girdi.

Geçtiğimiz yıl Star TV’nin Sefirin Kızı dizisinden geçirgen bağırsak sendromu nedeniyle ayrılan Neslihan Atagül, o günden beri hiçbir projede yer almamıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Atagül, eski yuvasına geri döndü ve yine Star TV'nin yeni sezon için çekilecek 'Gecenin Ucunda' dizisi için anlaşma yaptı. Haberin duyulması ile #neslihanatagül etiketi Mısır, Sırbistan, Bulgaristan, Belarus, Fas, Suudi Arabistan, Azerbaycan, Türkiye, Arnavutluk ve Belçika'da Twitter'da trendlere girdi. 

Aynı isimli kitaptan uyarlanacak dizi, Peride Celal imzası taşıyor. Dizinin senaryosu Emre Özdur ve Başar Başaran imzası taşıyor. Dizinin yönetmen ve diğer oyuncu kadrosu önümüzdeki haftalarda netlik kazanacak.

Macide'nin öyküsü

Peride Celal’in “Yazdığım en güzel aşk romanı” dediği eserde aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat yaratıp insanca bir dünyaya kavuşmak çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsü konu ediliyor.

twitter takip