Mine Tugay'dan Zalim İstanbul'a veda mesajı: 'Bir karakter daha geldi geçti...'

Mine+Tugay%E2%80%99dan+Zalim+%C4%B0stanbul%E2%80%99a+veda+mesaj%C4%B1:+%E2%80%99Bir+karakter+daha+geldi+ge%C3%A7ti...%E2%80%99
ABONE OL

Ünlü oyuncu Mine Tugay, canlandırdığı karakterin ölmesinin ardından Zalim İstanbul dizisine bir veda mesajı yayınladı.

Kanal D'nin önümüzdeki hafta Pazartesi günü ekrana veda edecek olan dizisi 'Zalim İstanbul'da final önceki iki önemli ayrılık daha yaşandı.
 
Avşar Film imzalı dizide koronavirüs salgını nedeniyle ara verilen çekimler başladığında, dizide Agah Karaçay karakterine hayat veren usta oyuncu Fikret Kuşkan sağlık sorunları nedeniyle diziye devam edemeyeceiğini açıklamıştı. Bu nedenle Agah karakteri de senaryo gereği kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.
 
Dizinin geçtiğimiz Pazartesi akşamı yayınlanan 38. bölümünde de; iki önemli karakter projeye veda etti.
 
Dizide; Şeniz Karaçay ve Ceren Karaçay karakterlerini canlandıran Mine Tugay ile Bahar Şahin de, senaryo gereği ölerek diziden ayrıldı.
 
Dizinin geçen gün yayınlana bölümünde; Ceren ve Şeniz balkondan düşeek öldü.
 
Mine Tugay, sosyal medya hesabından yayınladığı "Bir karakter daha geldi geçti oyunculuk hayatımdan. Desteğiniz ve sevginiz için çok teşekkürler. Yeni hikayelerde görüşmek üzere" mesajı ile diziye veda etti.
 
Öte yandan; karakterler dizide ölmüş gibi gösterilse de izleyiciler bir ters köşe olup olmayacağını da merak ediyor. İzleyenler, Şeniz karakterinin böyle bir sonu hak ettiğini düşünürken, Ceren'in ölmesini ise istemiyor. 
 
Zalim İstanbul, 22 Haziran Pazartesi akşamı final bölümüyle ekrana gelecek. 
 
 
twitter takip