Masumiyet İrem kimdir? Deniz Işın kimdir? Masumiyet İrem kaç yaşında, nereli? Deniz Işın hangi dizilerde rol aldı?

Masumiyet+%C4%B0rem+kimdir?+Deniz+I%C5%9F%C4%B1n+kimdir?+Masumiyet+%C4%B0rem+ka%C3%A7+ya%C5%9F%C4%B1nda,+nereli?+Deniz+I%C5%9F%C4%B1n+hangi+dizilerde+rol+ald%C4%B1?
ABONE OL

FOX'un merakla beklenen dizisi Masumiyet'in başrollerini Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır ve Hülya Avşar canlandırıyor... Peki dizide Ela karakterine hayat veren Deniz Işın kimdir? Masumiyet İrem nereli, kaç yaşında? Merak edilenler haberimizde!

FOX'un iddialı dizisi "Masumiyet", bu akşam ilk bölümüyle ekana gelecek. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, İlayda Alişan, Deniz Işın, Selen Uçer, Tolga Güleç, Neslihan Arslan, Asena Tuğal ve Ertuğrul Postoğlu gibi isimler yer alıyor.

Peki dizide İrem Orhun karakterine hayat verecek olan Deniz Işın kim, hangi dizilerde rol aldı ve nereli?

DENİZ IŞIN KİMDİR?

Deniz Işın, 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Ege Üniversitesi Kimya Bölümü mezunudur. Halen yüksek lisans eğitimine devam etmektedir.

İnstagram ve Scorp gibi sosyal medya hesapları üzerinden yayınlandığı videolarda yaptığı taklitler ile dikkatleri üzerine çeken Deniz Işın, ilk oyunculuk deneyimini FOX TV ekranlarında yayınlanan Her Yerde Sen dizisinde canlandırdığı Merve karakteri ile yaşamıştır. Deniz Işın, 1.69 metre boyunda, 54 kilo ve İkizler burcudur.

Deniz Işın'ın rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Her Yerde Sen (Merve Mutlu) (TV Dizisi)

twitter takip