Masterchef'te kim elendi? İşte, 18 Ekim Masterchef elenen isim!

Masterchef%E2%80%99te+kim+elendi?+%C4%B0%C5%9Fte,+18+Ekim+Masterchef+elenen+isim%21;
ABONE OL

TV8 ekranlarında yayınlanan Masterchef Türkiye yarışmasının dün akşamki bölümü, eleme gecesine ev sahipliği yaptı.

TV8'in fenomen yemek yarışması MasterChef Türkiye'nin 18 Ekim Pazar akşamı ekranlara gelen 80. bölümünde, eleme heyecanı yaşandı. Didem, Özgül, Emir, Uğur, Esra, Tanya'nın eleme potasında olduğu haftada şefler ilk turda yarışmacılardan tavuk ciğerinin ana malzeme olduğu yaratıcı yemek yapmasını istedi. Bu turdan başarıyla çıkan isimler Emir, Uğur ve Esra olurken finale Didem, Tanya ve Özgül kaldı.

Peki Masterchef'te kim elendi?

Yarışmanın dün akşamki bölümünde Tanya ve Didem karşı karşıya geldi. MasterChef'e veda eden isim şeflerin verdiği oylama sonrası Didem oldu. Eleme potasından sıyrılan Tanya ise yarışmada kaldığı için sevinç, takım arkadaşının elenmesinden dolayı da üzüntü yaşadı.

MasterChef Didem geçtiğimiz haftalarda yarışmanın kadrosuna yedeklerken katılmış ve yine eleme potasına girmişti.

İlk turdan kimler geçti?

Eleme heyecanının yaşandığı turda, kırmızı ve mavi takımda eleme adayı olan Didem, Özgül, Emir, Uğur, Esra, Tanya ilk turda ana ürünü tavuk ciğeri olan yemek yapmak için mücadele verdi. Danilo, Somer ve Mehmet Şef sürenin ardından yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadına baktı ve en başarılı yemek Emir'in seçildi. Emir'in ardından MasterChef'te potadan sıyrılan diğer isimler Esra ve Uğur oldu.

Diğer turda ise Tanya, Didem ve Özgül son üçe kalan isimler oldu. Bu turda şefler yarışmacılardan Mehmet Şef'in tarifi olan levrek yapmasını istedi.

Sürenin ardından şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı ve Emir, Özgül ve Esra ilk turu geçen isimler oldu.

twitter takip