MasterChef'te elenen isim belli oldu!

MasterChef%E2%80%99te+elenen+isim+belli+oldu%21;
ABONE OL

MasterChef Türkiye 2021 yarışmasında kırmızı ve mavi takım yarışmacıları eleme öncesi üç takım oyununu gerçekleştirdi.

Yarışmacılar, takım oyunlarının ardından eleme oyunu öncesi eleme adaylarını belirledi. 6 isim oylamalar sonucunda seçildi. 19 Eylül Pazar akşamı ise MasterChef'te elenen isim belirleniyor. Yarışmacılar ilk oyunda pirinç ile yaratıcılık turuna çıktı ve eleme potasından çıkan isimler Azize, Hasan ve Burcu oldu. Ateş, Tunahan ve Mustafa ise son oyuna kaldı. İşte, MasterChef'ten elenen isim...

Kırmızı ve mavi takım yarışmacıları bir haftanın sonunda eleme adaylarını çıkardı. 6 isim, pazar akşamı pirinç ile yaratıcılık tabağını çıkardı. Son üçe kalan Mustafa, Ateş ve Tunahan arasında son oyun gerçekleşiyor. Üç yarışmacı Mehmet Şef'in imza tabağını en iyi yapmak için mücadele verdi Mustafa oyunun birincisi oldu. Yarışmaya veda eden isim ise Tunahan oldu.

Yarışmadaki en yakın arkadaşı Tunahan'ın vedası hakkında Ateş, 'Mutluyum diyemem hala üzgünüm, bu hafta mutlu olabilir miyim bilemem' ifadelerini kullanarak gözyaşları içinde kaldı.

'Umutlarımın ümitlerimin tükendiği anda size geldim' sözlerinin kendisini etkilediğini belirten Mehmet Şef, 'Sınırda bir adamsın, mücadele ruhu yüksek bir adamsın.' ifadelerini kullandı.

Tunahan veda ederken, ''benim için hiç beklenmedik bir yolculuk ve ne kadar öyle gözükmese de burada bitmesini istemezdim. Hayatımda zamanında yeterince ciddiye aldığımda kanatlarımı kırmaya çalıştılar ve dediğiniz gibi bu maskeyi kendim değil toplumun baskısıyla taktım. Ben buradan beni dinleyen herkese sesleniyorum lütfen bu ülkenin geçlerine şans versinler ve neler yapabileceklerini izlesinler. Aile açısından şanslıyım ama benim şampiyon olabileceğime inanmamamın nedeni insanlar. Gülerek aldığım bu önlüğü gülerek teslim etmek istiyorum.' sözlerini kullandı.

Öte yandan Tunahan'ın yakın arkadaşı Tahsin gözyaşlarını tutamadı. Tunahan'ın elenmesi sosyal medyada gündem oldu.

twitter takip