MasterChef Türkiye 5 Aralık eleme adayı kim oldu?

MasterChef+T%C3%BCrkiye+5+Aral%C4%B1k+eleme+aday%C4%B1+kim+oldu?+
ABONE OL

Haftanın ikinci eleme adayı açıklandı...

MasterChef Türkiye'de final yaklaşırken heyecan artıyor. Son bölümde dokunulmazlık oyununda menüde mezeler vardı. Yemeklerin tadımını ise geçen sezon MasterChef'te yarışan isimler yaptı. Peki MasterChef dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

Dokunulmazlık oyununu Mavi takım kazandı. Mehmet Şef, haftanın başında kaptanlık düellosunu kazanan Eray ve takımına menüden istedikleri bir yemeği çıkarma hakkı vermişti. Ancak Kırmızı takım bu avantaja rağmen yenilmekten kurtulamadı.

MASTERCHEF TÜRKİYE ELEME ADAYI KİM OLDU?

MasterChef'te oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası kırmızı takım bireysel dokunulmazlığa gitti. Zaten potada olan Ebru haricinde Serhat ve Eray arasında dokunulmazlık mücadelesi yaşandı. Danilo şefin imza tabağı olan yemek için şefler yarışmacılara 50 dakika süre verdi.

Süre sonunda şefler yarışmacıların yemeklerinin tadına baktı. Şefler oy birliği ile dokunulmazlığı alan ismin Eray olduğunu duyurdu. İki kişi kalan kırmızı takımda böylece Serhat direkt olarak eleme potasına girdi. Haftanın ilk eleme adayı da hafta başında Ebru olmuştu.

twitter takip