MasterChef kaptanlık oyununu kim kazandı?

MasterChef+kaptanl%C4%B1k+oyununu+kim+kazand%C4%B1?
ABONE OL

TV8 ekranlarının yakından takip edilen yarışma programı MasterChef 2020 son bölümde ana kadroda yarışan 16 şef adayı dünkü yapılan eleme gecesi sonrası bugün yeni haftanın mavi ve kırmızı takım kaptanları ile üyelerinin belirleneceği kaptanlık oyunu, Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde sonuçlandı.

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef 2020 son bölümde dünkü eleme gecesi sonrası Didem'in elenerek yarışmaya veda etmesinin ardından bugün (19 Ekim 2020 Pazartesi) yapılan kaptanlık oyunu Mehmet, Danilo ve Somer şef jüriliğinde sonuçlandı. Bu gelişme sonrasında yarışmayı yakından takip edenler MasterChef'te kaptanlık oyununu kim kazandı? sorusu üzerinde yoğun araştırma yapmaya devam ediyor.

MASTERCHEF'TE KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI? MASTERCHEF MAVİ – KIRMIZI TAKIMLAR NASIL OLDU?

2020 MasterChef Türkiye son bölümde Mehmet, Danilo ve Somer Şef jüriliğinde yapılan kaptanlık oyununda ana kadro yarışmacıları mavi takım kaptanı olabilmek için ter döktü. Dün (19 Ekim 2020 Pazartesi) ekranlara gelen son bölümde Mehmet, Danilo ve Somer Şef tarafında belirlenen yemeği en başarılı yapan ERAY, bu haftanın mavi takım kaptanı oldu.

Mavi takım kaptanı Eray, yarışmanın kuralları gereği kırmızı takım kaptanını belirledi ve bu haftanın kırmızı takım kaptanı da EMİR oldu.

19 Ekim 2020 MasterChef mavi - kırmızı takımlar nasıl oldu?

MASTERCHEF MAVİ TAKIM

Eray (Kaptan)
Furkan
Serhat
Uğur
Esra
Ayyüce
Ebru
 

MASTERCHEF KIRMIZI TAKIM

Emir
Barbaros
Berker
Özgül
Sefa
Tanya
MasterChef’te kaptanlık oyununu kim kazandı? 19 Ekim 2020 MasterChef mavi - kırmızı takımlar nasıl oldu?

KAPTANLIK DÜELLOSUNU KİM KAZANDI?

MasterChef 2020 son bölümde mavi takım kaptanı Eray ile kırmızı takım kaptanı Emir arasında avantaj ödülünü kazanmak adına kıyasıya bir düello gerçekleştirdi. İki kaptan arasında yapılan avantaj oyununu mavi takım kaptanı ERAY kazandı.

twitter takip