Masterchef 31 Ekim dokunulmazlık oyununu kim, hangi takım kazandı?

Masterchef+31+Ekim+dokunulmazl%C4%B1k+oyununu+kim,+hangi+tak%C4%B1m+kazand%C4%B1?
ABONE OL

Haftanın son dokunulmazlık oyunu nasıl sonuçlandı?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği fenomen yarışma programı "Masterchef Türkiye"nin 31 Ekim Cumartesi günü yayınlanan yeni bölümünde, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı.

MasterChef Türkiye’de bu akşam son dokunulmazlık oyunu “Pizza Düellosu” konsepti ile ekrana geldi. Altı çeşit pizza için iki takımdan karşılıklı altışar isim eşleşti. Şefler, takımlardan hangi yarışmacıların hangi pizzaları yapacaklarını açıkladı. Her takımdan ikişer yarışmacı, seçtikleri pizzaları yapmaya başladı. Şeflerin bu pizzaların yapımı için verdikleri süre ise 45 dakika idi.

Şefler hazırlanan pizzaların tadımını yaptı ve ardından kazanan yarışmacıyı ve takımı açıkladı. Buna göre A La Turca pizza'da kazanan Serhat yani Kırmızı takım oldu. Deniz mahsüllü pizzada ise kazanan Emir olunca Kırmızı takım 2-0 öne geçti.

Peki 31 Ekim MasterChef Dokunulmazlık kim, hangi takım kazandı?

Şefler hazırlanan pizzaların tadımını yaptı ve ardından kazanan yarışmacıyı ve takımı açıkladı. Buna göre A La Turca pizza'da kazanan Serhat yani Kırmızı takım oldu. Deniz mahsüllü pizzada ise kazanan Emir olunca Kırmızı takım 2-0 öne geçti. Sonrasında yapılan "Dört peynirli pizzayı kazanan yarışmacı Esra oldu ve Mavi takım durumu 2-1 yaptı. Arkasından değerlendirilen sebzeli pizzayı daha iyi yapan Barbaros olunca Kırmızı takım 3-1 öne geçti.

Son olarak acılı pizza ve Margarita pizza yapıldı. Şefler, yapılan pizzaların tadımını yaptı. Şeflerin iki Margarita pizza arasından daha çok beğendikleri Sefa yani Mavi takım oldu. Böylece durum 3-2 oldu. Acılı pizzada ise Tanya'nın yaptığı pizza şefler tarafından daha başarılı bulununca Kırmızı takım, dokunulmazlık oyununu kazanan takım oldu.

Bireysel dokunulmazlığıkim aldı?

Heyecanla beklenen dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden Mavi takım yarışmacıları, bireysel dokunulmazlık oyunu oynadı. Bu oyunda Danilo şefin imza tabağı "Petit Four" yemeği yapılması istendi. Yarışmacılar, verilen süre içinde bu yemeği Danilo şefin yaptığına en yakın şekilde yapmaya çalıştı. Süre bitiminde şeflerin yaptığı tadım ile kazanan yarışmacı belli oldu. Buna şeflerin oybirliği ile bu akşam bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce oldu.

Haftanın eleme adaylarıkimler oldu?

MasterChef Türkiye’de bu hafta yapılan iki dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımdan dört eleme adayı çıkmıştı. İlk dokunulmazlık oyunu sonrasında bireysel dokunulmazlığı kazanan Barbaros, Tanya’yı eleme potasına gönderdi. İlk oylama sonucunda ise potaya giren ikinci yarışmacı Serhat oldu.

İkinci dokunulmazlık oyunu sonrasında Tanya ve Serhat’ın yer almadığı bireysel dokunulmazlık oyununda kazanan Emir oldu. Onun eleme potasına gönderdiği Furkan, haftanın üçüncü eleme adayı oldu. Sonrasındaki oylamada en çok ismi yazılan Barbaros ise 4. eleme adayı oldu.

Bu akşam, MasterChef yeni bölümde üçüncü dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden Mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Ayyüce'nin eleme potasına gönderdiği Uğur, bu haftanın beşinci eleme adayı oldu. Son bölümde ise Mavi takımda oylama yapıldı. Altı yarışmacı, dört isim arasında kime oy verdiğini nedenleri ile belirleterek açıkladı. Bu oylama sonucunda en fazla oyu alan Eray, bu haftanın son eleme adayı oldu.

 

twitter takip