Masterchef 26 Ekim kaptanlık oyununu kim kazandı? Mavi ve Kırmızı takım yarışmacıları kimler?

Masterchef+26+Ekim+kaptanl%C4%B1k+oyununu+kim+kazand%C4%B1?+Mavi+ve+K%C4%B1rm%C4%B1z%C4%B1+tak%C4%B1m+yar%C4%B1%C5%9Fmac%C4%B1lar%C4%B1+kimler?
ABONE OL

TV8'in fenomen yemek yarışması 'Masterchef Türkiye'nin bu akşamki bölümü kaptanlık oyununa ev sahipliği yapıyor... Peki 26 Ekim Pazartesi Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı? Masterchef mavi ve kırmızı takım kimlerden oluştu?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği sevilen yarışma programı "Masterchef Türkiye"nin 26 Ekim Pazartesi yayınlanan yeni bölümünde kaptanlık oyunu oynanıyor...

26 Ekim 2020 Pazartesi akşamı Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna gibi ünlü şeflerin yer aldığı MasterChef Türkiye yarışmasında kaptanlık oyunu öncesi yarışmacılar ile sohbet edildi. Dün akşam elenen  Berker için yarışmacılar ve eleme potasında olan Uğur ile Tanya duygularını aktardı.

26 Ekim Masterchef kaptanlık oyununu kim kazandı?

Kaptanlık oyununu oynandı ve yemekler tadılmaya başlandı. Kaptanlığı kazanan isim Özgül oldu. Mavi takım kaptanlığını kazanan yarışmacı rakip olarak kırmızı takım kaptanını kendisi belirleyecek.Takipte kalabilirsiniz...

Mavi takım kaptanı:

Özgül

Kırmızı takım kaptanı:

Tanya

MAVİ TAKIM KADROSU:

Barbaros, Özgül, Esra, Uğur, Ayyüce, Eray

KIRMIZI TAKIM KADROSU:

Tanya, Serhat, Furkan, Emir, Ebru, Sefa

twitter takip