Masterchef 24 Ekim eleme adayları kimler oldu? Masterchef potaya kimler girdi?

Masterchef+24+Ekim+eleme+adaylar%C4%B1+kimler+oldu?+Masterchef+potaya+kimler+girdi?
ABONE OL

TV8'in sevilen yarışması Masterchef Türkiye'nin dün akşamki bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı.

TV8 ekranlarında yayınlanan ve jüriliğini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği fenomen yarışma programı "Masterchef Türkiye"nin 24 Ekim cumartesi yayınlanan yeni bölümünde Kore Mutfağı rüzgarı esti.

Dün akşam haftanın son dokunulmazlık mücadelesi yaşanırken, kırmızı ve mavi takım yarışmacıları son bölümde, Kocaeli’nde bir otomotiv fabrikasına konuk oldu ve Kore mutfağından yemekler hazırladı. 50 dakikalık sürenin ardından MasterChef'te dokunulmazlık oyununu kazanan takım kırmızı takım olurken, bireysel dokunulmazlığı alan Serhat gecenin ilk eleme adayı olarak Uğur'u seçti.

İşte, MasterChef son bölümünde yaşananlar:

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

MasterChef Türkiye'nin dokunulmazlık oyunu ile yayınlanan son bölümünde, mavi takımda bireysel dokunulmazlığı kazanan Serhat gecenin ilk eleme adayı olarak Uğur'un ismini verdi.

Mavi takımda yapılan oylamada ise diğer eleme adayı Esra oldu.

MasterChef'te haftanın eleme adayları böylece Berker, Sefa, Tanya, Emir, Uğur ve Esra oldu.

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin yayınlanan 84. bölümünde kırmızı ve mavi takım Kocaeli’nde bir otomotiv fabrikasına konuk oldu. Şefler dokunulmazlık oyunu için yarışmacılardan Kore mutfağından yemekler yapmasını istedi. Takımlar gecenin menüsünde tteokbokk, chijeu-buldak, bibimbap, gyeranmari ve mandu hazırladı.

50 dakikalık sürenin sonunda yapılan bu yemekler için otomotiv fabrikası çalışanları oylamalarını kullandı. Danilo, Somer ve Mehmet Şef verilen oyları açıkladı ve kazanan takım kırmızı takım oldu. Mavi takım ise bireysel dokunulmazlık için yeniden mutfağa girdi.

MASTERCHEF BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM ALDI?

Kora mutfağı menüsünü kaybeden mavi takım yarışmacıları bireysel dokunulmazlık için bir kez daha mutfağa girdi. Şefler bireysel dokunulmazlık oyununda yarışmacılardan çeşitli kuruyemişler ile yaratıcı bir yemek yapmasını istedi.

twitter takip