MasterChef 2020'de elenen isim belli oldu!

MasterChef+2020%E2%80%99de+elenen+isim+belli+oldu%21;
ABONE OL

TV8'de yayınlanan Masterchef 2020'de dün akşam elemeye kalan isimlerin kıyasıyla rekabeti vardı...

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye 2020’de bu akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme adayı olarak belirlenen yarışmacılardan 6 isim bir hafta daha yarışmaya devam edebilmek için tüm hünerlerini sergiledi. İki aşamalı eleme gecesinde ilk olarak tabağı en az beğenilen 3 yarışmacı eleme finali oyunu oynadı. İşte MasterChef’te elenen isim…

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

MasterChef Türkiye 2020’de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. Her oyunda şampiyon olabilmek adına büyük mücadele gösteren yarışmacılardan eleme adayı olan 6 isim bugün market bölümünden aldıkları ürünler ile en iyi yemeği hazırlamaya çalıştı. Eleme adaylarından Uğur, Gülşah, Emir, Berk, Duygu ve Ayyüce iki aşamalı eleme gecesinde ilk olarak yaratıcılık bölümünde karşılaştı.

6 yarışmacıdan şeflerin en az beğendiği yemeği hazırlayan 3 yarışmacı Gülşah, Uğur ve Berk olarak belirlendi. Eleme finalinde karşılaşan bu üç yarışmacıdan Uğur gecenin birincisi seçilerek elenmekten kurtuldu. Final bölümünde perde pilavı hazırlayan yarışmacılardan Berk İlter’in tabağı ise en az beğenilen tabak oldu ve MasterChef’e veda etti.

twitter takip