Jet Sosyete önümüzdeki hafta final yapıyor!

Jet+Sosyete+%C3%B6n%C3%BCm%C3%BCzdeki+hafta+final+yap%C4%B1yor%21;
ABONE OL

Başarılı senarist ve oyuncu Gülse Birsel imzası taşıyan 'Jet Sosyete' dizisi önümüzdeki hafta ekran yolculuğunu tamamlayacak.

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel'in imza attığı BKM yapımı 'Jet Sosyete' dizisi için final zamanı geldi. 
Bu sezon sona ereceği daha önce açıklanan dizi önümüzdeki hafta yayınlanacak olan bölümüyle 3 sezon süren ekran yolculuğunu tamamlayacak.
 
Geçtiğimiz günlerde koronavirüs salgını nedeniyle yarım kalan bölümün çekimlerini oyuncuların evden çekip tamamlaması ve bu bölümün karakterlerin görüntülü konuşması şeklinde yayınlanmasıyla TV dünyasında bir ilki gerçekleştiren ve bu konuda birçok diziye ilham olan 'Jet Sosyete'nin final bölümü de evden çekilecek.
 
Jet Sosyete dizisinde; Gülse Birsel, Cengiz Bozkurt, Derya Karadaş, Sarp Apak, Bartu Küçükçağlayan, Enis Arıkan, Ayşenil Şamlıoğlu, Hasibe Eren, Çağlar Çorumlu gibi oyuncular rol alıyordu. 
 
Gülse Birsel, Jet Sosyete'nin final bölümünün son sahnesini çekerken kaydedip paylaştığı videosunda duygulandığını belirterek, "Biz 2017'in Aralık'nda Jet Sosyete için çalışmaya başladık. Siz 2018'in Ocak ayında seyretmeye başladınız. Bugüne kadar da seyrettiniz. Şuan 59. bölümümüzün yani final bölümümüzün son sahnesini çekiyorum. Bizimle birlikte bu hikayeyi takip ettiğiniz için, bizi sevdiğiniz için, birlikte güldüğümüz için çok teşekkür ederiz. Jey Sosyete'nin hikayesi bitti. Ama bambaşka hikayelerde daha da güzel günlerde tekrar görüşmek üzere" açıklasını yaptı. 
 
 
twitter takip