'İyi Aile Babası' başlıyor! Peki İyi Aile Babası dizisinde kim hangi karakteri canlandırıyor?

%E2%80%99%C4%B0yi+Aile+Babas%C4%B1%E2%80%99+ba%C5%9Fl%C4%B1yor%21;+Peki+%C4%B0yi+Aile+Babas%C4%B1+dizisinde+kim+hangi+karakteri+canland%C4%B1r%C4%B1yor?
ABONE OL

Çağlar Çorumlu'nun başrolünde olduğu 'İyi Aile Babası' dizisi bu akşam ilk bölümüyle ekrana geliyor... İşte,

1 / 15

Kanal D’nin yapımını Süreç Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Hakan Algül’ün yaptığı yeni dizisi İyi Aile Babası 03 Aralık Perşembe günü ilk bölümü ile ekrana gelecek.

2 / 15

Yayınlanan tanıtımları ile izleyicilerden ve sosyal medya kullanıcılarından “Merakla bekliyoruz, gülmeye çok ihtiyacımız var” yorumu alan dizi, yıldız oyuncu kadrosu ile de çok konuşuluyor.

3 / 15

Afişleri ile de büyük beğeni kazanan dizinin başrollerini komedinin aranan isimleri Çağlar Çorumlu, Şebnem Bozoklu, ve Melek Baykal paylaşıyor.

4 / 15

Oyuncu kadrosunda Salih Kalyon, Timur Acar, Eslem Akar, Bahar Süer, Berke Üsdiken, Ecrin Su Çoban, Berat Efe Parlar, Beste Bereket ve Rukan Demir’in de yer aldığı İyi Aile Babası, annesi ve eşi arasında kalmış fedakar bir adamın, zorlu arabuluculuk görevi üstlenmesini komik bir şekilde konu alıyor.

5 / 15

Çağlar Çorumlu (Mehmet Ali Pamuk) Evli, 3 çocuk babası. İstanbul doğumlu, aslen Adanalı. Tıp Fakültesi mezunu, aile hekimi. Hem çekirdek, hem de geniş ailesine çok düşkün. Aile bağlarına çok önem veriyor. İyi bir baba, iyi bir eş ve iyi bir evlat olmak için büyük mücadele veriyor. Mesleğinde de çok idealist bir hekim.

6 / 15

Şebnem Bozoklu (Aslı Pamuk) Mehmet Ali’nin 25 yıllık karısı, 3 çocuk annesi, hem ev kadını hem de kariyer sahibi. Kocasına ve çocuklarına çok düşkün, çalışkan, fedakar, aşırı titiz, mükemmeliyetçi ve modern görüşlü bir kadın. Hayattaki en büyük mücadelesini, alt katlarında oturan kayınvalidesine karşı veriyor.

7 / 15

Salih Kalyon (Kerami Pamuk) Doğma büyüme Adanalı. Polis lisesinden mezun olduktan sonra tayini İstanbul’a çıkmış ve sonrasında hep İstanbul’da kalmış. Hayatta bir tek karısından çekiniyor. Emekli olduktan sonra, 7/24 evde karısının boyunduruğu altında olmaktan çok sıkılmış durumda, evden kaçıp, arkadaşlarıyla vakit geçirmek için her numarayı çeviriyor.

8 / 15

Melek Baykal (Arife Pamuk) İki çocuk annesi, Adana’da doğmuş, İstanbul’da büyümüş ve yine kendisi gibi Adanalı olan, dönemin sıkı emniyet amirlerinden Kerami ile evlenmiş. Çocuklarına, ve özellikle küçük oğlu Mehmet Ali’ye çok düşkün. Kerami, emekli olup 7/24 evde olmaya başlayınca, aralarında tatlı bir didişme başlamış.

9 / 15

Timur Acar (Rıfkı Pamuk) Hala anne ve babası ile aynı evde yaşıyor. Lisede beden eğitimi öğretmeni ve basketbol takımının koçu. Çok iyi niyetli ve temiz kalpli bir adam olduğu için kolay kandırılan, bir yanı var.

10 / 15

Bahar Suer (Ayfer) Rıfkı’nın beden eğitimi öğretmenliği yaptığı liseye yeni gelen psikolojik rehberlik danışmanı. Rıfkı ile öğretmenler odasında ilk karşılaştıkları anda birbirlerine aşık oluyorlar.

11 / 15

Ecrin Su Çoban (Damla Pamuk) 9. Sınıfa gidiyor. Ailenin en akıllı, düzgün, çalışkan çocuğu. Bu yüzden de annesine çekmiş.

12 / 15

Berke Üsdiken (Emre Güney) Genç ve yakışıklı pratisyen hekim. Mehmet Ali’nin yanında asistan hekimlik yapıyor. Çok iyi aile ve okul eğitimi almış, bilgili, kültürlü, iyi kalpli.

13 / 15

Berat Efe Parlar (Oğulcan Pamuk) Lise sona giden tembel, hayta, yaramaz bir çocuk. Bilgisayar oyunlarına aşırı düşkün.

14 / 15

Beste Bereket (Aydan Hemşire) Aile Hekimliği Kliniğinde başhemşire. Aşırı anaç ve sağduyu sahibi.

15 / 15

Rukan Demir (Çilem Hemşire) Aile Hekimliği Kliniğinde yardımcı hemşire. Aşırı derecede saf, sakar ve instagram-kolik.

twitter takip