İşte, Çukur'un son bölümüne damga vuran veda sahnesi!

ABONE OL

Show TV'nin fenomen dizisi Çukur’da amca Koçovalı'nın öldürdüğü Emmi'nin vedası dizinin en çok konuşulan sahnelerinden biri oldu.

1 / 2

Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisi 127. yeni bölümüyle 3 Mayıs Pazartesi akşamı seyirci karşısına çıktı. 4 yıllık ekran macerasını bu sezon noktalayacak olan Çukur'da Karaca, Celasun, Kulkan Erdenet'ten sonra bu defa Emmi de veda etti.

2 / 2

Çukur'da Emmi'nin cenazesinin kaldırıldığı sahnede Yamaç ile Vartolu arasında yaşanan gerilim yaşandı. Yamaç, Emmi'nin tabutunu taşımak isteyen Vartolu'ya izin vermedi. Vartolu ise bu hareket karşısında büyük şok yaşadı. Emmi'nin ölümü; Çukur'da taşları yerinden oynadı. Yamaç'ın kendisini tehlikeye attığını düşünen Vartolu, bir kez daha Yamaç'la karşı karşıya geldi. Koçovalılar, Emmi'nin yasını tutarken; Yamaç, Efsun'un da desteğiyle Amca'nın gerçek yüzünü Vartolu'ya göstermek için harekete geçti.

twitter takip