Halk TV yükselişini sürdürüyor! Dün akşamı birincilikle kapattı!

Halk+TV+y%C3%BCkseli%C5%9Fini+s%C3%BCrd%C3%BCr%C3%BCyor%21;+D%C3%BCn+ak%C5%9Fam%C4%B1+birincilikle+kapatt%C4%B1%21;
ABONE OL

Son zamanlarda programlarıyla atak yapan Halk TV dün akşamı da birinci olarak kapattı. Halk TV dün akşam haber kanallar arasından en çok izlenen kanal oldu.

Gürkan Hacır'ın sunduğu, Serdar Savaş, Lütfü Türkkan, Erol Mütercimler, Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz'ın konuk olduğu Taksim Meydanı, dün gece yine tüm haber kanallarını geride bıraktı.
 
Halk TV'de yayımlanan 'Taksim Meydanı' programı AB grubu izleyicide 38 share alarak önemli bir izlenme oranına imza attı.
 
Gürkan Hacır'ın sunduğu, Taksim Meydanı, dün gece Dr. Serdar Savaş, İYİ PARTİ Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan, Araştırmacı - Yazar Erol Mütercimler ile Gazeteci İsmail Saymaz ve Barış Yarkadaş'ı konuk etti.
 
Saat 21.00'de başlayan program, saat 23.50'de sona erdi. Programda, coronavirüs süreci, Enis Berberoğlu'nun tahliyesi, ABD'de yaşanan olaylar ve güncel gelişmeler masaya yatırıldı.
 
Program, haber kanalları ölçümünde AB ve total izleyici grubu reyting ölçümünde 1. sıraya oturdu. HALK TV - Şimdiki Zaman AB grubunda 38 share alarak rekora imza attı.
twitter takip