Halk TV yine birinci! Şimdiki Zaman Siyaset ile diğer kanalları geride bıraktı!

Halk+TV+yine+birinci%21;+%C5%9Eimdiki+Zaman+Siyaset+ile+di%C4%9Fer+kanallar%C4%B1+geride+b%C4%B1rakt%C4%B1%21;
ABONE OL

Halk TV haber kanalları arasındaki yükselişini sürdürüyor. Kanalda dün akşam yayınlanan 'Şimdiki Zaman Siyaset' programı haber kanalları arasında yine birinci sıraya yerleşti.

Gürkan Hacır'ın sunduğu Şimdiki Zaman - Siyaset, prime time diliminde birinciliği bırakmadı.
 
Halk TV'de yayımlanan tartışma programı 'Şimdiki Zaman - Siyaset' haber kanalları ölçümünde dün gece de kendi saat diliminde 1. oldu.
 
Gürkan Hacır'ın sunduğu programa, Dr. Serdar Savaş, İsmail Saymaz, Aytunç Erkin, İsmail Saymaz, Barış Yarkadaş ve Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu konuk oldu. Şimdiki Zaman, prime time olarak adlandırılan saat diliminin birincisi oldu.
 
Programda söz alan Dr. Serdar Savaş, YKS'nin mutlaka ertelenmesi gerektiğini söyledi. Savaş'ın sözleri Twitter'da TT oldu.
Programın bir bölümünde ise Barış Yarkadaş, Ayasofya'nın konumunun AKP ve MHP tarafından istismar edildiğini belirtti. Yarkadaş, "Ayasofya'da zaten ezan okunuyor" denilerek, İmam Serdar Soy'un mekanda okuduğu ezanı dinletti.
 
İsmail Saymaz ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın Ankara'daki su borularını değiştirmek için verdiği mücadeleyi mahkeme belgeleriyle gösterdi.
 
Elfin Tataroğlu da iktidar içinde yaşanan kavganın Türkiye'yi sürüklediği noktayı örnekleriyle anlattı. Tataroğlu, YKS'nın ertelenmesi gerektiğini de dile getirdi.
 
Aytunç Erkin ise FETÖ'ye karşı verilen mücadeleyi anlattı. Erkin, emniyet müdürlerinin tayinine ilişkin çarpıcı yorumlar yaptı.
 
Rize - Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Çervatoğlu da kayyum tehdidine karşı halkın tepkisini ifade etti.
 
twitter takip