Gibi dizisinin platform değiştireceği iddia edilmişti... Exxen'den açıklama geldi!

Gibi+dizisinin+platform+de%C4%9Fi%C5%9Ftirece%C4%9Fi+iddia+edilmi%C5%9Fti...+Exxen%E2%80%99den+a%C3%A7%C4%B1klama+geldi%21;
ABONE OL

Exxen, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç'ın yer aldığı Gibi dizisinin bir başka platforma transfer olacağı iddialarını yalanladı.

Exxen platformunda yayınlanan, başrollerinde Feyyaz Yiğit, Ahmet Kürşat Öçalan ve Kıvanç Kılınç üçlüsünün başarılı performanslarıyla yer aldığı Gibi dizisi, farklı konsepti ile de izleyicinin dikkatini çeken, çok beğendiği bir proje olarak öne çıkıyor.

Kendine has esprileriyle bilinen komedi oyuncusu Feyyaz Yiğit’in Aziz Kedi ile birlikte senaryosunu yazdığı ve başrolünde yer aldığı Gibi ile ilgili Disney Plus iddiası ortaya atıldı. Dizinin, Türkiye’ye giriş yapmaya hazırlanan Disney Plus’ta izleyicinin karşısına çıkacağı öne sürüldü. 

Ünlü müzisyen ve gazeteci Sina Koloğlu, Gibi dizisinin transfer iddiasıyla ilgili aldığı bilgiyi ve fenomen yapımın yeni sezon tarihini, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

Koloğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Disney'e gittiği söylendi. Sordum, 'Yok öyle bir durum' dediler. Duyduğum, 6 sezon Exxen'de. Peki yeni bölümler ne zaman geliyor? Eylül ayında..."

twitter takip