Gelinim Mutfakta'nın yeni sunucusu Nursel Engin kimdir?

Gelinim+Mutfakta%E2%80%99n%C4%B1n+yeni+sunucusu+Nursel+Engin+kimdir?
ABONE OL

Nursel Engin kimdir, kaç yaşında, nereli? Gelinim Mutfakta yeni sunucusu Nursel Engin kimdir? Kanal D'de yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasının yeni sunucusu Nursel Engin oldu.

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan, gelinlerin ve kayınvalidelerin altınları kazanmak için yarıştığı Gelinim Mutfakta programında sunucular her hafta değişiyor. Sunucuların değişmesiyle birlikte yeni sunucuların kim olduğu merak ediliyor.

İşte, Nursel Engin'in hayatı...

NURSEL ENGİN KİMDİR?

Adını ilk 'Var mısın yok musun?' programıyla duyuran Nursel Ergin, İstanbul'da 30 Temmuz 1980'de doğdu. Yetiştirme yurdunda büyüyen Nursel Ergin'in 18 yaşında yaptığı evliliğinden Begüm adında bir kızı var.

Yarışmanın ardından TRT 1 ekranlarında yayınlanan Cam Kırıkları adlı dizide Suna karakterine hayat veren Nursel Ergin, ardından Kanal D ekranında Mutfağım adlı Yemek programıyla farklı kültürlerin yemeklerini izleyiciyle buluştu.

37 yaşındaki Nursel Ergin, 2015 yılında Show tv ekranına transfer olup ve Nursel'in Mutfağı adlı yemek programının sunuculuğunu üstlendi.

Çok genç yaşta yaptığı evliliğini yıllar önce sonlandıran Nursel Ergin, 2017 yılında medya sektöründe faaliyet gösteren Murat Akyer ile hayatını birleştirmişti.

 

twitter takip