FOX'un sabah haberlerini kim sunacak? İsmail Küçükkaya'nın yerine gelecek isim belli oldu!

FOX%E2%80%99un+sabah+haberlerini+kim+sunacak?+%C4%B0smail+K%C3%BC%C3%A7%C3%BCkkaya%E2%80%99n%C4%B1n+yerine+gelecek+isim+belli+oldu%21;
ABONE OL

FOX'ta Çalar Saat isimli sabah programını sunan İsmail Küçükkaya'nın Halk TV ile anlaşmasıyla, kanalın sabah haberlerini kimin sunacağı merak konusu olmuştu.

10 yıl boyınca hafta içi her sabah FOX ekranlarında Çalar Saat isimli haber programıyla izleyicilerinin karşısına çıkan İsmail Küçükkaya, sürpriz bir kararla kanalla yollarını ayırıp Halk TV ile el sıkıştı. Küçükkaya, Halk TV'de haftanın 5 günü 3’er saat sabah haberlerini, cuma akşamları da bir haber programı hazırlayıp sunacak.

Küçükkaya'nın medyaya bomba gibi düşen bu ayrılığının ardından FOX'un sabah haberlerini kimin sunacağı merak konusu olmuştu.

*İlker Karagöz

 

Medyakoridoru, bu soruyu FOX kaynaklarına sordu. Edindiğimiz bilgiye göre; kanalın sabah haberleri bundan böyle, halihazırda hafta sonu sabah haberlerini sunan İlker Karagöz'e emanet.

 

*Doğan Şentürk

Karagöz, ilk yayınında ise FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk'ü ağırlayacak.

İLKER KARAGÖZ KİMDİR?

18 Mart 1980'de Muş'ta doğan İlker Karagöz, 2002 yılında Ankara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. 2001-2007 yılları arasında Atv haber merkezinde muhabirlik yaptı. 2007-2017 yılları arasında Fox tv Ankara Haber Merkezinde muhabir olarak görev yaptı. 2017 yılından bu yana Fox tv’de Cumartesi ve Pazar günleri "İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu" programını sunmaktadır.

İLKER KARAGÖZ'ÜN ÇALIŞTIĞI KANALLAR

2017 yılından bu yana Fox TV'de “İlker Karagöz ile Çalar Saat Hafta Sonu” programını sunuyor.
2007-2017 Fox Tv Ankara Haber Merkezinde Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, Parlamento muhabirliği yaptı.
2001-2007 Atv Ankara Haber Merkezinde siyaset ve yaşam haberleri hazırladı.

Gazetecilik ve sunuculuk yapan İlker Karagöz, Damla Ünler Karagöz ile evlidir.Çiftin, Can ve Deniz adında 2 oğlu vardır.

twitter takip