Fox TV'nin yeni dizisi 'Baraj'ın yayın günü ertelendi!

Fox+TV%E2%80%99nin+yeni+dizisi+%E2%80%99Baraj%E2%80%99%C4%B1n+yay%C4%B1n+g%C3%BCn%C3%BC+ertelendi%21;
ABONE OL

Fox TV'nin yarın akşam başlaması planlanan 'Baraj' dizisi koronavirüs salgını nedeniyle yayın tarihini 2 hafta sonrasına erteledi.

 
 
Tüm dünyayı etkisi altına alan ve geçtiğimiz hafta Türkiye'de de ortaya çıkan koronavirüs salgını nedeniyle önlemler alınmaya devam ediyor.
 
Eğlence mekanlarının geçici bir süreliğine faaliyetlerini durdurması, maçların seyircisiz oynatılması, salgının yaygın olarak görüldüğü bazı Avrupa ülkelerine gidiş gelişlerin durdurulması gibi önlemlerin ardından dizi setlerinin de 2 haftalığına tatil edilmesi gündemde.
 
Konuyla ilgili Bakanlıkla görüşmeler sürerken ve gün içinde bu konuda açıklama gelmesi beklenirken ilk hamle de yarın akşam ekran yolculuğuna başlaması beklenen Fox TV dizisi Baraj'dan geldi.
 
Medyapım&No Dokuz Yapım imzalı dizinin yayın tarihi 2 hafta ertelendi.
 
Konuyla ilgili yapılan açıklamada; "Sizlerle buluşmamızı maalesef ertelemek zorunda kaldık! Baraj dizimizle, 2 hafta sonra ilk bölümü ile sizlerle olmak için gün sayıyoruz. Bu zor günlerde hassasiyetle yaklaşacağınızı temin ediyoruz" denildi.
 
Meslek örgütleri ve bazı oyuncular da uzun saatler çekim yapılan setlerin de kalabalık ortamlar olması nedeniyle ara verilmesi kararını destekliyor.
 
Bu nedenle; diğer dizilerin de yayınlarına 2 hafta ara vermesi bekleniyor. 
 
 
twitter takip